mynewspapers.net

Idéer för en röd-tema tonåring tjej rum

Idéer för en röd-tema tonåring tjej rum


Red är en kraftfull nyans för design. Färg teoretiker påpeka dess konnotationer av energi och fara, men också dess heraldiska förflutna som insignier för stort mod. Uppseendeväckande och levande, röd kan utgöra bakgrunden för din tonåring tjej rummet, om din valda tonen är lekfull eller sofistikerade. Röd är mångsidig och kan vara ungdomlig, exotiska, överdådiga eller moderna baserat på din tonåring personlighet och preferenser.

Damens BoudoirLyssna tillbaka till dagar nådig, feminina rum. Mjuka upp din röda rummet med ett utbud av accent nyanser från ruby att djup rose rosa i siden eller Taft kuddar staplade frodigt ovanpå en jacquard hjälparen av rosa eller röda. Välj en schäslong eller svimning soffa i slutet av sängen och slänga en överdådig vinrött kasta över den för att göra en perfekt plats för att läsa eller dagdrömma. Ett sminkbord med saffran kjol är utspridda med röda och rosa fat visar din tonåring smink och smycken. Drapera halsdukar över spegeln och accent med en boudoir lampa med ett målat glas skugga i rika bär eller gula nyanser.

Gamla Hollywood Glamour

Idéer för en röd-tema tonåring tjej rum


Rika röda väggarna är en perfekt bakgrund för splashy, dramatisk filmaffischer från Hollywood på 1940-talet genom 1960-talet, så köp black-inramade affischer av din tonåring favorit äldre flicks. Omge hennes TV och DVD spelare med lurviga golvet kuddar och retro röd-vit randig popcorn lådor. Svart och vit damast eller toile sängkläder är en glamorös val värt en starlet. Skriva ut foton av din tonåring och hennes vänner som 8 av 10 glossies i stil med gamla Hollywood publicitet skott och utforma dem i ljusa silver eller svart.

Exotiska Escape

Idéer för en röd-tema tonåring tjej rum


Kalla fram bilden av en marockansk souk eller en sultanens palats med rika detaljer i violett och magenta. Silkeslen gardiner med små klockor eller diskar sytt längs kanten låna en exotisk känsla, som gör ljusa sari tyg som omfattar sängen i en rik juvelen ton med guld accent kuddar. A ristade teak låda rymmer din tonåring skatter--konsert biljett stubbar och älskar anteckningar--medan doftljus eller rökelse har en berusande atmosfär. En pärla gardin hänger innanför dörren, ljusa Guldhalsband drapera över hennes spegel och lack och keramiska plattor pryder väggarna.