mynewspapers.net

Idéer för en preteen flickas födelsedag slumber party

Idéer för en preteen flickas födelsedag slumber party


Ett pyjamasparty för preteen flickor, kan göra en rolig och spännande födelsedagsfest. Flera veckor före evenemanget, bjuda in din dotters närmaste vänner till en kväll hemma. För att minska risken för sårade känslor och obekväma situationer, Undvik spel som är vanliga på slumber parter för äldre barn, såsom sanning eller konsekvens, och planera aktiviteter som är lämpliga för preteen flickor.

Inbjudningar

För att ge din dotters pyjamasparty skapa känslan av en vuxen part, inbjudningar till mail till varje gäst. Be om ditt barns hjälp att välja inbjudningar och skapa fest tema därifrån. Du kan också göra din egen personliga inbjudningar med tomma kort, färgade pennor, lim och ett urval av stick-on juveler, paljetter, glitter och fjädrar.

Party gynnar

Som varje gäst anländer, överraska dem med en rolig, pyjamasparty närstående tjänst som även fungerar som ett hantverk projekt. Köpa billig flip flops eller tofflor för tjejerna att anpassa med hjälp av lim, knappar, fjädrar, band och andra hantverk leveranser. Under festen, kan gästerna ha sina projekt runt huset. Samma typ av projekt kan göras med örngott eller duk påsar.

Spel

För ett preteen pyjamasparty är det bäst att hålla sig borta från spel som sträcker sig in i farliga territorium, t ex seances och sanning eller vågar. I stället planera roliga och aktiva spel som kommer att få flickorna flyttar och skrattar och trötta ut dem innan läggdags. Om du har utrymme, flytta era möbler åt sidan för sovsäck raser, där flickor hop eller krypa i väskor deras sleeping för att nå en mållinjen. Du kan också göra en sovsäck hinderbana för gästerna till hop genom. För en rolig kväll spel, dölja ett urval av glöd-in-the-dark stjärnor runt huset för flickorna att hitta.

Makeovers

Preteen flickor är oftast för ung för "fullvuxen" make-up, men de kommer att hoppa på chansen för makeovers. Hitta ett stort utbud av smink, och överväga att ta in en eller två av dina vänner att göra make-up och hår för varje flicka. Om du kolla med dina föräldrar före tid, kan du också göra manikyr och pedikyr. För att slutföra aktiviteten, lagt ut ett stort urval av klänning kläder och ha en modevisning för varje flicka att presentera sitt nya utseende. Ta bilder att skicka hem med varje barn som en part tjänst.

Avslutas med en film

Till lugna partiet gäster ner, Stäng ner ett pyjamasparty med en favorit film. Leta efter roliga, romantiska filmer eller filmversionen av en populär TV-show. Fråga din dotter för rekommendationer i förväg. Under filmen, har alla tjejer få in sina sovsäckar och sätta ut skålar med popcorn och glasögon låg-socker saft; Undvik koffein eller hög socker livsmedel. Efter en lång natt av aktiviteter är flickorna sannolikt att glida ut i sina sovsäckar under filmen gång.