mynewspapers.net

Idéer för en pojke Kid sovrum

Idéer för en pojke Kid sovrum


Skapa ett sovrum som vänder sig till din sons känsla av äventyr, kärlek till naturen eller intresse för sport. Be honom att välja ett tema baserat på vad han älskar, och utforma ett rum som ger detta tema till liv med färg, inredning accenter, sängkläder och möbler. Allmänna skogen teman eller teman med en specifik djur fungerar bra för pojkar.

Cowboy nallebjörn tema

Dekorera en cowboy nallebjörn tema i din lilla pojkens rum. Pryder hyllorna med små nallar bära cowboy hattar. Installera hatt rack nära dörren, och placera olika typer av cowboyhattar på dessa ställningar. Måla små nallar bära cowboy hattar runt den översta kantlinjen i rummet. Placera glöd-in-the-dark stjärnor och planeter i taket att simulera en västra natthimlen. Ta med stora mjuka nallar med hattar, och cowboy sängkläder och gardiner som smälter väl med annan inredning i rummet.

Hantverk tema rum

Designa en listig utrymme för en pojke som älskar att driva kreativa projekt som målning, arbeta med lera och att göra papper hantverk. Måla väggarna ljusa färger han utsett, och funktionen mönster som ränder eller prickar. Ställ in ett skrivbord i mitten av rummet och fyll den med hantverk leveranser. Rama in bilder av hans målningar, och hänga upp dessa på väggarna. Pryder hans hylla med sina egna anpassade skulpturer och andra skapelser. Fyll resten av rummet med hans favorit leksaker och leta efter färgglada lapptäcke eller crafty sängkläder som fungerar bra med rummet.

Vintage flygplan resor rum

Design en vintage flygplanet resa rum för din son att njuta av. Måla väggarna blå med vita fluffiga moln. Hänga upp bilder på gamla flygplan från 1940-talet, 50- och 60-talet. Placera en gammal stam i rummet att fungera som hans leksakslådan. Pryder hans hylla med vintage flygplan och annan inredning. Använda snöre för att hänga upp modell flygplan i rummet och välj gammaldags flygplanet sängkläder. Leta efter vintage lampor, klockor och annan inredning som smälter in i rummet.

Groda och Turtle solnedgång damm tema

Anlita en konstnär att måla en solnedgång väggmålning med en damm med grodor och sköldpaddor. Du kan också göra arbetet själv om du har denna typ av konstnärliga förmåga. Placera fem eller fler glöd-in-the-dark firefly klistermärken på väggarna när färgen är torr. Dekorera resten av rummet med uppstoppade grodor och sköldpaddor. Placera keramiska sköldpaddor och grodor på hyllan och välj grönt eller damm-tema sängkläder för din sons säng.