mynewspapers.net

Idéer för en Plus Size Gypsy Halloween-kostym

Idéer för en Plus Size Gypsy Halloween-kostym


Även om kostym tillverkarna producerar nu några plus size Halloween kostymer, titta på val på de flesta Halloween butiker spotlights avsaknaden av kostymer för kvinnor som bär plus storlekar. Faktiskt, många lagra kostymer Björn dimensionering indikatorn "en storlek passar de flesta." Då är mest typiskt inte plus storlekar. Skapa en hemmagjord kostym, dock kan för praktiskt taget alla storlek. En zigenare kostym erbjuder möjlighet att med hjälp av objekt som redan hänger i garderoben och lämnar ett stort utrymme för kreativitet.

Kläder

Innan du rusa ut för att köpa något för en zigenare kostym, titta runt garderoben. En lång, full kjol startar kostym. Praktiskt taget alla färg kjol fungerar; formatet gör den ser ut. Bär en andra kjol av om samma längd verkligen lägger till effekten. Lägga till en ruffly, rynkad blus. Samtidigt igen, nästan alla färger kan fylla behovet av, med tanke på valet, djärvare färger slutföra utseende bättre. En väst över blusen behöver inte komplettera, så länge djärvhet upprätthålls.

Tillbehör

Färgglada sjalar för att slutföra gypsy utseende. Använda en som ett skärp och en som ett huvud som täcker. Som med alla färg val för zigenare kostym, behöver färger inte komplement. Smycken val verkligen göra zigenare kostym fungerar. Stora örhängen och pärlband måla en stor bit av gypsy bilden. Glöm inte ringar, så många som en för varje finger och armband. Strumpbyxor kan bäras under kjolarna. Skodon bland annat stövlar eller enkla bruna eller svarta skor.

Make-up och hår

Djärva smink runt ögonen kan skapa ett exotiskt utseende för en zigenare kostym. Make-up tjockna lashes verk, men falska ögonfransar också lägga till effekten. Gå för exotiska. Dräkten får tas till en annan nivå om "åldringen" make-up läggs. Hitta de make-up kit på den lokala Halloween butiken. Nyckeln till frisyr för en zigenare kostym innebär volym och en "vild" look. Överväg att använda en peruk eller arbeta hår i en full och vilda utseende.

Rekvisita

"Tamburin" dyker omedelbart in i åtanke när man betraktar prop val för en zigenare kostym. Det fungerar, men ger också en "bara en zigenare kostym" element. För att upprätthålla musiker eller underhållare temat Tänk på en liten akustisk gitarr eller hand klockor. Överväga att få en kristallkula (Halloween butikerna ska sälja dem) och gör "läsningar" för människor. En kortlek fungerar som en annan prop som tillhandahåller fortune teller elementet utan att köpa en kristallkula.