mynewspapers.net

Idéer för en pirat-tema fest

Idéer för en pirat-tema fest


Värd en pirat-tema fest för en grupp av barn eller vuxna på en blygsam eller avancerade budget. Hålla party dekorationer enkelt, Välj billig eller gratis spel och aktiviteter och köpa priser för spel från en rabatt eller dollar store. För en extravagant pirat-tema fest, återskapa en autentiska pirat scen och erbjuda suvenir part favörer för gäster att komma ihåg parten för år framöver.

Inbjudningar

Göra hemmagjord inbjudningar för en personlig part tillkännagivande. För tonåringar och vuxna, göra ett meddelande i en flaska inbjudan genom att fylla ett tomt glas flaska 1/4-full med sand. Lägga till en Palm för extra dekoration. Skriv partiet detaljer på en bit pergament papper och rulla upp att se ut som en bokrulle. Placera rullen in i flaskan och stäng flaskan med en kork. För barn, låt en papegoja leverera party nyheter. Köpa plast eller plysch papegoja figurer. Skriva de part detaljerna på en bit bakplåtspapper, rulla upp och slips det avslutades med ett band. Wrap band runt papegojan hals och hand leverera inbjudan.

Dekorationer

För en part på en budget, dekorera festlokal med målade, kartong piratskepp och ett örngott målade för att se ut som en Jolly Roger pirat flagga. Använda billig, miniatyr skattkistor som parten tabell hörnstenarna och scatter godis eller plast smycken ner centrum av tabellerna. För ett parti med en genomarbetad budget, överväga att hyra några pirat-tema rekvisita för att förbättra inredning hyra rekvisita, som fartyget masts och galjonsfigurer, fat, skatt kistor och en realistiska papegoja eller två. Hänga fisknät från taket i hörnen av rummet och stapla under.

Aktiviteter

Vissa spel och aktiviteter kan ändras för barn eller vuxna. Till exempel lägga ut en lång 2-tums av 4-tums plank och har en grupp barn försök att göra det hela utan att falla. För en vuxen party, vänta tills gruppen har hängav sig åt i ett glas eller två av Rom, och sedan skicka dem över plankan. De som gör den över, vinna ett pris (kanske en miniatyr flaska med Rom). Organisera en guldfolie choklad mynt skattjakt för barn eller vuxen part, men skicka vuxna på jakt efter skatt utanför i mörkret. Äldre barn och vuxna grupper kan spela en omgång fånga flaggan. Gör spelet lite mer intressant för en äldre grupp av hosting spelet efter mörka och använder neon färger på flaggorna.

Party gynnar

För en partigrupp oavsett ålder, erbjuder ett billigt parti för, som en liten lågprisbutik skattkista fylld med guldfolie choklad mynt. För att fylla ett barns loot väska, inkludera objekt, till exempel pirate eye patches, choklad mynt, pirat-tema klistermärken, plast båt figurer och tillfälliga tatueringar. För en vuxen part för, anser att en liten flaska med Rom, en DVD kopia av kvällens händelse eller en suvenir fartyget i en flaska.