mynewspapers.net

Idéer för en Pilgrim motorhuv

Idéer för en Pilgrim motorhuv


Thanksgiving firar avtalet mellan indianer och Pilgrim kolonisterna som att lära sig att göra landar i New England deras hem. Pilgrim kvinnor bar enkla vita mössor eller motorhuvar som bundna ordentligt under hakan. För att kopiera denna bonnet som en semester kostym eller dekoration, göra en konstruktion papper, filt, craft clay, doilies eller sticka en av vit ull.

Papper Bonnet

Använd stadiga konstruktion papper viks för att passa runt huvudet av den bonnet bäraren. Vik pappret över i fronten för att skapa en kantlinje trim runt ansiktet. Häfta ihop två bitar av band på vardera sidan av den nedre främre hörnen av motorhuven så att motorhuven kan knytas under hakan. Skapa en snabb och enkel motorhuv med en pappers servett häftade i korrekt form att passform på huvudet och bunden med samma Häftad band eller snören. Hoppa till min Lou hemsida--skiptomylou.org--ger ett mönster för att skära en pilgrim motorhuven från konstruktion papper.

Pilgrim Bonnet hantverk

Pilgrim motorhuvar behöver inte endast bäras på huvudet. Skapa en serie av lera motorhuvar vitmålade och rada upp dem som en Thanksgiving central tillsammans med miniatyr lera mäns pilgrim hattar. Skapa Thanksgiving smycken eller kylskåp magneter av Sculpey modellera som är kopior av vita pilgrim motorhuven. Som en semester craft att dela med dina barn, skära upp vita doilies att passa sina gosedjur och dockor huvuden, häfta band på de nedre hörn av duken bitar och knyta dessa på de leksaker huvuden som pilgrim motorhuvar.

Tyg Bonnet

Med en bit vit filt eller linne, kan du skapa en Pilgrim motorhuv med nästan samma mönster används för att skapa en från papper. Ersätta sömmar för limning och stygn, snarare än stapelvara, de band som binder motorhuven under bärarens haka. Hon är en listig mama--shesonecraftymama.blogspot.com--erbjuder en steg för steg-beskrivning av att skapa en motorhuv av filt. Du kan också överväga en snabb, nr-sy alternativ från en mäns vit näsduk, med band att slips under hakan fäst med säkerhetsnålar.

Handgjorda Bonnet

Om du sticka eller virka, kan du skapa ett tak som ligger nära huvudet och band under hakan, ger samma utseende som papper eller sydda motorhuven. Följ anvisningarna som tillhandahålls av Karens mängd--karensvariety.com). Du kommer behöver vit ull, stickor, en virknål och en knapp. Denna bonnet kan kräva mer arbete än en papper eller tyg en. Men när du är klar kommer detta vara en handgjord suvenir som kan bäras över och över som en mysig mössa att hålla ut de kalla vintervindarna. Anvisningarna på Karens variation är avsedda att skapa en mössa för barn åldrarna 4 till 6, så det kan behöva ändras för en yngre eller äldre barn.