mynewspapers.net

Idéer för en Pastor kyrkliga årsdagen

Idéer för en Pastor kyrkliga årsdagen


Kommer upp med något spännande och annorlunda för en pastor kyrkliga årsdagen kan vara en mödosam uppgift. Många medlemmar i din kyrka fastnar i rutinen av traditionella bankett eller gudstjänst. I år, ge din pastor årsdagen ett uppsving genom att göra något oväntat och ändra hans årsdagen från en tråkig sammankomst i en tid av skratt och sant, kristen gemenskap.

Comedy Roast

Aktivera den traditionella, tråkig pastorns årsdagen bankett sitt ear genom rostning din pastor. Istället för att lyssna på en föreläsare, har flera medlemmar av din kyrka berätta deras roligaste minnet av prästen, men kom ihåg att hålla den ren. I slutet av natten, presentera din pastor med en plakett och förklara honom officiellt "rostad." Gästerna kommer att ha en kväll fylld med skratt och hedersgäst kommer att hyllas med kärleksfull, humoristiska minnen han har gjort med sin parishoners.

Game Show

Istället för att ha en gäst pastor tala vid den pastor årsdagen service, skapa ett avsnitt av "Här är ditt liv." Överraska din pastor av inbjudande människor från olika perioder i hans liv, hans föräldrar, seminariet professor eller en praktikplats mentor. Har dem varje talar för tre till fem minuter på glädjen av att ha honom i sitt liv, och har dem varje presentera honom med en liten present.

Minnen DVD

Spela in barnen i kyrkan med din videokamera och fråga dem varför de älskar deras pastor och vad han gör för kyrkan. Du är säker på att få några mycket roliga svar, vilket är precis vad som gör denna DVD så speciell. Du kan också låta barnen spela in en sketch och en speciell låt ära av pastor och presentera DVD till honom som en gåva på sin bröllopsdag.

Pastor fond

Samla in donationer från medlemmarna i församlingen och arbeta med din kyrka finansiella kommittén att inrätta en pastor fond. Dessa pengar kan användas av pastor för att berika sig själv i sitt kall på olika sätt, bland annat köpa böcker, gå på retreater eller sabbatsår. Genom att göra en investering i din pastor, kan han bli en ännu större tillgång till din kyrka.