mynewspapers.net

Idéer för en middag med alla hjärtans-tema mat och dekorationer

Idéer för en middag med alla hjärtans-tema mat och dekorationer


Charmig en älskad och visar hur du känner dem innebär inte alltid stänka ut för en dyr middag på alla hjärtans dag. Imponera på den som du älskar av anstränger sig för att laga en måltid själv. Dekorera bordet och rummet med små sakerna att skapa en romantisk atmosfär. Insatsen du gör kommer att skapa ett mycket bättre intryck än middag på en overpriced och fullsatt restaurang.

Planering och förberedelser

Planera din måltid. Tycker om maten att din älskade har mest och även besluta om en måltid som du kan koka tryggt. Att hålla val av mat ganska enkel innebär att du kan undvika misstag som skulle förstöra kvällen. Öva matlagning din måltid från början till slut minst en gång innan den stora dagen. Kanske kunde du ha en familjemedlem eller vän smaka dina ansträngningar och ge dig lite feedback.

Starter

Prova en förrätt kan du dela och mata varandra--en antipasti tallrik bröd, oliver, solen torkade tomater, rostad röd paprika och fikon t.ex. Sparris inlindad i parmaskinka eller serveras med en hollandaisesås eller smör är enkel att förbereda men imponerande att äta.

Varmrätt

Inte över tema din huvudrätt. Undvik allt som är helt enkelt skär i hjärtat former. Försök matlagning en måltid som innehåller livsmedel med afrodisiakum egenskaper; till exempel en sparris risotto eller en pastarätt med basilika och vitlök. Säker kockar kunde prova skaldjur - paella serveras i en stor skål för två att dela eller skaldjur spaghetti.

Efterrätter och drycker

Alla hjärtans dag desserter bör vara eftergivna och lyxiga. Jordgubbar och choklad är en romantisk kombination. Prova en strawberry-topped chokladmousse serveras med hjärtformade mörbakelse. Fyll en hjärtformad ramekin med chokladfondue att dela och doppa i jordgubbar, hallon, körsbär och banan. Drycker måste vara bubblig. För icke-drickande är apelsinjuice och saft ett bra val eller Använd alkoholfria vin att göra en buck's fizz. Dagen kräver god kvalitet Champagne om du har råd, annars något mousserande, som ett hallon och Prosecco cocktail eller en kosmopolitisk kommer att fungera bra.

Dekoration

En vanlig vit duk i en god kvalitet linne med röda servetter kommer att göra ditt bord och sofistikerade. Använd färska blommor som en central i olika nyanser av rött, rosa och grädde. Punktdiagram tabellen med rosenblad eller hjärtformad konfetti. Om servering rullar på en assiett, Linda varje i ett rött band. Knyt en massa hjärtformade klubbor med ett rött band och placera dem i ett glas eller en assiett.

Atmosfär

Tur lamporna låg--men inte så låg att du inte kan se maten. Användning lamplight och doftljus i olika nyanser av rosa och röda ge en romantisk glöd--vanilj, mysk, sandelträ och jasmine är alla lämpliga för en alla hjärtans dag-middag. Välj bakgrundsmusik noggrant. Gå för något som vet du din valentine har.