mynewspapers.net

Idéer för en medarbetares Going Away Party

Idéer för en medarbetares Going Away Party


Vi tillbringar mycket tid med våra medarbetare, så när man lämnar denna gemenskap det är passande för att skicka iväg dem med en bra känsla. En livlig going away party är ett sätt att göra detta.

Gåva

Det är brukligt att presentera den avgående medarbetaren med en token minnesdag. För pensionärer, kan detta vara något som representerar deras favorit hobby eller deras kommande liv av fritid. För någon att gå vidare till en ny position, kan detta vara något praktiskt för sitt nya jobb.

Presentera gåva

Idéer för en medarbetares Going Away Party


Uppmuntra medarbetare att chip, och utse en person som ansvarar för köpa gåvan med input från personal. Gåvan kan presenteras på festen efter några sära anmärkningar av den avgående arbetarens handledare. Om medarbetare inte är säker på den avgående arbetarens framtida planer, kan deras familj vara en stor källa till idéer för gåvor eller parts teman.

Mat och dryck

En avskedsfest kan vara en enkel affär där medarbetare bidra med mat eller en tillgodosedda affär på en off-site anläggning. En annan medarbetare bör vara ansvarig för samlar in pengar för partiet. Om partiet är att vara på plats, snarare än en restaurang, arrangörerna bör bekanta sig med företagets regler för alkoholhaltiga drycker.

Klippböcker

Klippböcker göra bra minnen för lång tid anställda, särskilt de som går i pension. En klippbok kan vara så enkelt som fotografier från medarbetare som representerar kulturen den där genom åren. Med dagens teknik är det lätt att skanna vintage bilder och återlämna originalen till ägaren. Hobbybutiker säljer fina papper och klistermärken att liva upp klippbokssidor. Vissa har en pensionering tema. En sida av medarbetares signaturer gör en fin avslutande sida. Familjer kan vara en bra källa av foton, också.

VarningSpeciellt med pensionärer, noga med att sätta en gladlynt dragning på nästa fas i deras liv. Detta är inte slutet av deras produktiva år, men en ny början. Fokusera på roligt saker de kommer att spendera sin tid på, till exempel barnbarn, trädgårdsskötsel, resande eller andra fritidsintressen.