mynewspapers.net

Idéer för en mans 40-årsdag party

Idéer för en mans 40-årsdag party


Över kullen. Den stora 4-0. Något sätt du namn den, en mans 40-årsdag är en milstolpe att familj och vänner kan göra minnesvärd genom att titta tillbaka på decennier tidigare och ser framåt mot framtiden. För att vara speciell, bör en mans 40 födelsedagsfest planeras runt sin personlighet, hobbies och intressen.

Familjedag

Ett familjevänligt firande är perfekt för en man som avgudar hans barn. Planera en bakgård Grill hemma, eller reservera utrymme på en park eller en favorit familj restaurang. Hyra en underhållare som ska vara roligt för alla åldrar, till exempel en magiker, eller hyra en karaokemaskin och ha gäster sjunga låtar som var populära 40 år sedan. Hyra projektor och skärm och använda ett datorprogram som PowerPoint för att ställa in ett bildspel av minnesvärda fotografier från gäst hos honor's liv. Ställa in den till musik som evenemangets främsta underhållning, eller spelar det kontinuerligt under hela festen.

Sport Bash

Överraska en sport buff med biljetter till ett idrottsevenemang som han alltid velat närvara. Eller hyra ut en speciell låda eller insamling område på hans favoritlag stadium och bjuda in släkt och vänner att gå med honom för ett spel. Varna stadium chefer tid att du planerar en mans 40 födelsedagsfest, och frågar om de kan sända det på markisen. Om köpa biljetter eller hyra ut ett område av en stadion är för dyr, värd en baklucka eller sport bar man, och har gäster klä i team grejor.

Toast & grillat

Fira 40 år av minnen med en födelsedag stek. Boka en festlokal eller andra stort utrymme, och har en scen för gästen om äran och de rostning honom. Bjuda in dynamiska människor från hela sitt liv som har roliga historier att dela. Syskon, barndomsvänner, kompisar från college eller Försvarsmakten, medarbetare och chefer finns bra möjligheter till en line-up av talare.

Pubrunda

Samla en grupp vänner, hyra en limousine och fira sin 40 genom att ta honom på en väg genom stan, med stopp på hans favorit pubar, bryggerier och barer. Ringa i förväg att låta barer vet du kommer att komma och be om drycker signatur födelsedag. Ta disponibla kameror för improviserad skott.

Andra idéer

Oavsett tema, du kan lägga till roliga en mans 40 födelsedagsfest genom att välja dekorationer, musik och tillbehör från det år han föddes eller det år han examen från high school. Populära låtar, filmer, TV-program och klädstilar från tidigare år kan ställa på party humör. Om inrättande av ett tema för festen hjälper gästerna välja meningsfulla presenter. För killen som har allt, be gästerna att göra en donation till hans favorit välgörenhet i stället för presenter. Eller helt enkelt säga "inga gåvor, vänligen" i inbjudan.