mynewspapers.net

Idéer för en liten Front Yard

Idéer för en liten Front Yard


Även om du arbetar med begränsat utrymme, kan din gårdsplanen ändra hela utseendet på ditt hem. Detta är det första området som människor ser när de besöker ditt hus. Första intryck gör betyder mycket, så skapa en gårdsplanen som kompletterar färg och stil i ditt hem. Välj blommor, träd och buskar som passar din smak.

Växter

Idéer för en liten Front Yard


Om du älskar örter, plantera mint buskar i en rad längs främre gångvägen av ditt hus. Du får en fräsch doft av mint som du gå upp till ditt hem, och du kan även beskära denna buske och använda myntablad att laga mat med. Plantera citron eller lime träd i din gårdsplanen tillsammans med gräs.

Belysning

Installera trädgård lyser på de fyra hörnen på din gårdsplanen och gångväg. Dessa lampor tänds växter på natten, att göra ditt hem ser mer inbjudande även efter solnedgången. Välja lampor som automatiskt slår på när solen går ner. Dessa lampor är dekorativa och de kommer att göra livet lättare när du går till dörren på natten.

Trädet Stump promenader sökväg

I stället för installerande stenar eller block, skapa en gångstig med trädrötter. Stubbar leder ända fram till din dörr precis som tegel eller en cement bana skulle. Gräva stora hål och begrava trädrötter djupt i marken, lämnar bara 1 eller 2 inches ovanför smuts. Toppen av stubbar ska synas. Plantera små blommor som tulpaner eller prästkragar i rad bredvid din stubbe gå vägen. Du kan köpa trädrötter på ländryggen yards eller byggvaruhus.

Trädgård inredning

Idéer för en liten Front Yard


Dekorera med gård inredning är ett annat sätt att göra ditt gårdsplanen ser mer attraktiva. Gå till din lokala växt barnkammare eller hemhantverks lagra och köpa en liten fontän och andra gården konst som en väderkvarn blomma. En väderkvarn blomma är en bit av trädgårdskonst som placeras i marken. Installera din fontän i centrum av din gårdsplanen eller närmare dörren, beroende på tillgängligt utrymme. Om ditt hem är enkel och gammaldags, installera ett vitt staket med en grind i din gårdsplanen.