mynewspapers.net

Idéer för en kyrklig kvinnogrupp för mors dag

Idéer för en kyrklig kvinnogrupp för mors dag


En kyrklig kvinnogrupp vet värdet av firar kvinnor och mödrar. I en kyrklig miljö blivit även kvinnor som inte tar upp barn mor mentorer som de arbetar med barn i Söndagsskolan, ungdomsgrupper och andra kyrkliga verksamhet som är inriktad på barn. Mors dag innebär att hitta sätt att visa uppskattning för mödrar med gåvor, anteckningar och genom att införliva de män och barn som uppskattar alla vad fostrar av församlingen.

Speciella lunch

Hålla en speciell mors dag lunch sponsrad av den kyrkliga women's group. Dekorera med blommor, ballonger och mors dag dikter. Skapa en banderoll med texten "Mors är Special," "Gud älskade nog att skapa Moms" eller, helt enkelt, "fira mammor." Måltid idéer omfatta lätta sallader och kaffe eller något mer omfattande, beroende på de mödrar som deltar. Om du har en hel del mödrar med små barn, erbjuder barnpassning. Ber männen eller båda männen och barnen i kyrkan att tjäna mors dag lunchen. Barn kan också förbereda en låt att underhålla under lunchen. Nyckeln är att ge mödrar en paus samt för att visa uppskattning.

Rosor och kort av uppskattning

Planera en tid under vilken Söndagsskolan barn och de i ungdomsgruppen skapa handgjorda kort av uppskattning för deras mödrar. Gruppen kan innehålla kvinnor som hjälper till med barnens departement och de vars barn är odlade och långt borta. Be barnen att göra ett extra kort eller två för dessa andra kvinnor i kyrkan. Ge alla de varor som barnen måste göra korten som konstruktion papper i olika färger, markörer, glitter, sax och lim. Ge tid under tjänsten-för barnen att lägga fram sina kort samt rosor för sina mödrar och någon annan kvinna som har de ett kort på mors dag.

Video Presentation

Be den kyrkliga women's group att samla bilder av kvinnor från sina familjer. Ta bilder eller videor av mödrar med sina familjer. Också ta bilder av mödrar med barn eller ungdom de undervisar i Söndagsskolan. Be barnen, på kamera, att ge uppskattande ord till sina mödrar och andra kvinnor i kyrkan. Med hjälp av de i ungdomsgruppen, har kyrkan Damernas grupp sätta ihop en speciell video hyllning till mödrar med bilder, videor och uttryck av uppskattning. Spela videon under gudstjänsten på mors dag medan barn och ungdomar lämna varje kvinna en långskaftade ros.

Korg med välsignelser

Köpa korgar för mödrarna i kyrkan. Fyll med lite polletter som nya testamentet inriktad mot mödrar och registerkort med verser om och uppmuntran för mödrar och uppmuntran för mödrar, som choklad, speciella tvålar, lotion och ett presentkort. Har barn till kyrkan gör kort av uppskattning för deras mödrar eller andra kvinnor i kyrkan som har inspirerat dem. Lägga till ett ljus och en blomma. Presentera korgarna under tjänsten mors dag eller har en speciell mors dag firande under Söndagsskolan hour med barnen presenterar presentkorgar.