mynewspapers.net

Idéer för en inskrift på en fundraising tegelsten

Idéer för en inskrift på en fundraising tegelsten


Inskriptionen på en fundraising tegelsten kan tillåta människor att lämna sin stämpel på ett projekt för evigt. Tegelstenarna fungera som tid kapslar, bevara minnen och arv. Vad projektet tegel används för att bygga, om en promenad från fame, memorial wall, fontän eller andra monument, kan du erbjuda människor en chans att vara en del av konstruktionen genom att låta dem köpa tegelstenar. Kostnaden för projektet kan också finansieras genom fundraising tegelstenar.

Minnesmärken

En fundraising tegelsten med inskriptionen "Vila i frid" hyllning till en avliden vän eller familjemedlem. Blocken kan köpas av en efterlevande make eller barn, och kan innehålla namnen på deras förlorade älskade, året han föddes, året han dog och om teknik tillåter, hans bild. Till exempel familjen Smith kan köpa en tegelsten med inskriften, "Vila i frid Mr Joe Smith" eller "Jane Smith: 1977-2010." När dessa tegelstenar placeras i det färdiga projektet, kommer ett minnesmärke för dina nära och kära att visas för besökare i år framöver.

Nyfödda

Människor älskar att dela nyheter av ett barns födelse. Föräldrar eller farföräldrar kan köpa en fundraising tegelsten som meddelar ankomsten av en ny baby. Tegel kan visa barnets namn, födelsedatum och födelsevikt. Inskriptionen kunde läsa, "Baby Jane Smith, 2010. 2,72 kg"om teknik tillåter det, den tegel kan också inkludera en graverad bild av barnet eller ett barns leksak, som en nallebjörn eller skallra.

Grupper och organisationer

Grupper och organisationer som klasser på en skola, sociala klubbar, ideella organisationer och företag, kan för alltid lämnar sina spår med en jubileums fundraising tegelsten. Inskrifterna för dessa grupper och organisationer kunde läsa "Klass av 2010," "Smith High School," "Smith High School spanska Club" eller andra alternativ. En lokal välgörenhetsorganisation som röda korset kunde köpa en tegelsten med gruppens namn och år fastställdes det inskrivna på framsidan. Ett lokalt företag kan ha sitt namn och året verksamheten öppnade inskriven på en fundraising tegelsten.

Populärkultur

De populära klyschor, låtar, filmer, TV-program, idrottslag eller andra saker i den populära kulturen kan bli inskriven på en fundraising tegelsten. Dessa tegelstenar kommer att påminna om en viss period i deras liv. Ett lokalt idrottslag senaste mästerskapet win kan firas med en "2013 County Champs, Fenton omfattande Under 18s" tegelsten. Du kan också ha en "Coronation Street" tegel, som erkänner det populära TV-programmet. En "Harry Potter" tegelsten firar huvudkaraktären av populära böcker och filmer.