mynewspapers.net

Idéer för en hustru 40-årsdag party

Idéer för en hustru 40-årsdag party


När din fru blir 40, vill du planera ett särskilt parti som bara för henne. 40 år är en milstolpe tillfälle eftersom hon slår ett nytt decennium. När du planerar en fest för din frus 40-årsdag, se till att planera det runt hennes intressen och se till att kolla kalendern se till att du väljer ett datum som är öppen på hennes fullspäckade schema om du vill överraska henne.

Tema

Välj ett tema som du vet din fru kommer att njuta av. Om hon tycker om stranden, sedan kasta henne ett 40 beach party. Alternativt kan du centrum temat för festen på hennes favoritfilm. Bjuda in gäster till klä om möjligt; till exempel om hennes favoritfilm är "Borta med vinden", be gästerna att klä i inbördeskriget-era-stil kläder. Se till att din fru får att klä upp som sin favorit karaktär från filmen. Har mat som passar in i temat. För beach party, planera att laga mat ute på grillen. Exempelvis fungera räkor marinerade i Caribbean Jerk kryddning på spett. För en "Borta med vinden" part, servera en ganska påkostad middag av Rostbiff eller skinka med alla tillbehör.

Överraskning

Överraska din fru för hennes 40-årsdag. Ställa ett par av din frus närmaste vänner att hjälpa till med planeringen. Planera att tjäna hennes favoriträtter. Hitta några av din frus gamla bilder, ge dem till en vän att förstora och montera dem som part dekorationer. Har vänner gjort från varje decennium av hennes liv skriva ut något de kan läsa till din fru på festen. Se till att du skriver ut något, alltför. Skicka ut inbjudningar för överraskningsfest minst tre veckor i förväg. Tillhandahålla ett alternativt telefonnummer för inbjudningssvar. inkludera all nödvändig information om tid, datum och plats för partiet. Nämna flera gånger i inbjudan att partiet är en överraskning. Använd fetstil och allt kapital bokstäver om det behövs. Planera det parti på en plats förutom ditt hem så allt du behöver tänka på är att få henne det på tid.

Liten fest

Planera en liten fest för din frus 40 födelsedagsfest om din fru inte gillar mycket uppmärksamhet eller är inte så glada om att vrida 40. Tillsammans med några av dina närmaste vänner och kanske planera en speciell utflykt. Du kan planera en vandring eller camping resa eller en mini-semester till stranden eller i bergen. Detta kan vara något du vill planera tillsammans. Välj en destination du vill gå till med vänner, om det är något din fru skulle tycka om. Om du gör reservationer för boende på stranden eller i bergen, göra säker du gör detta i god tid. Bestäm om du behöver packa mat eller om du planerar att gå ut och äta. Om du väljer att laga mat, planera lätt att förbereda livsmedel så att ingen spenderar mycket tid i köket, särskilt din fru. Ordna alla utomhusaktiviteter före tid att se till att alla har råd med underhållning. Planera för dåligt väder genom att föra styrelsen och kortspel samt filmer.