mynewspapers.net

Idéer för en hög klack tårta

Idéer för en hög klack tårta


Hög klack kakor är en rolig överraskning för fashionista i ditt liv. När du skapar hög klack kakor, bör svårighetsgraden bero på din övergripande nivå samt den tid du har att skapa tårtan. Några höga klackar kan vara helt ätbara, medan andra kan vara delvis ätlig. Oavsett vilket medium du använda, borde hög hälen själv säga något om personligheten hos mottagaren.

Tuggummi-klistra skor

Tuggummi-klistra skor är en av de svåra typerna av hög klack kakor att göra. Tuggummi pasta är Ihoprullbar socker deg som stelnar till en keramik-konsistens. Skapa en tuggummi-klistra sko kräver tidigare erfarenhet av arbete med gum paste som ungefär två dagar att slutföra kakan och låt den torka helt. En tuggummi-klistra hög klack kan kopplas ihop med en handväska tårta, placerade på flera tårtor att titta som skokartonger eller bara placeras ovanpå en liten rund kaka.

Kaka sko

Kaka skor är den svåraste typ av sko eftersom hög hälen själv är gjord av kakan. Eftersom det finns inget sätt att göra en komplett hög klack av kakan så att den är stabil, måste en trä eller plast ram användas. Online eller på din lokala kaka utsmyckning butik kan du köpa dessa hög klack tårta ramar. Använd sedan en förgräddade ark tårta för att skära bitar ut och form runt hög klack ramen. Täck skon med fondant och tuggummi-pasta accenter. Du kan hitta skon ramar från 6 till 24 inches tall.

Oätliga Toppers

Oätliga toppers kan användas om du inte har tid att skapa en ätligt hög klack. Köpa en leksak högklackade sko eller beställa en hög klack cake topper online. Placera din oätliga topper på en quiltad rosa box tårta, en öppen shoebox kaka eller ens en ark tårta. Lägga till en dekorationer till oätliga leksak hälen--blommor, rosetter eller till och med paljetter.

Foto kakor

Foto kakor är ganska enkla att göra, särskilt om du inte har mycket tid. Ätbara bilder skrivs ut på särskilda ris med ätbart bläck. Hitta en bild på din favorit hög klack och ta den till en lokal bageri eller kaka utsmyckning leverans butik för att ha det skriva ut ätbara bilden. Placera rispapper bilden ovanpå en Frostad ark tårta eller runt tårtan.