mynewspapers.net

Idéer för en Hawaiian tema gåva korg

Idéer för en Hawaiian tema gåva korg


Hawaiian tema presentkorgar framkalla tankar av vita sandstränder, kristallklart vatten, saftiga tropiska frukter och färgglada exotiska blommor. Skönheten i presentkorgar är att de ger flera små gåvor i ett paket, så det finns lite något för alla. Ge det som en smekmånad gåva, en bon voyage korg eller en luau Tombola prize. En tropisk tema korg för en liten ön värme till alla tillfällen.

Exotisk frukt

Fokusera på färska exotiska frukter att skapa en Hawaiian presentkorg som får rätt till saftiga hjärtat av tropiska tema. Använd en stor fruktkorg med en Hawaii-print band bundet i en båge runt kanten. Stuff korgen full med färsk ananas, citroner, lime, mango, papaya och en hel kokosnöt. Fyll de tomma ytorna mellan frukt och mutter med verkliga eller falska tropiska blommor att ge gåva en grönskande titt.

Gourmetmat

Visning av olika rätter i många Hawaiiöarna med en gåva korg fylld med gourmetmat. Använd en färgglad korg fodrad med craft moss för behållaren. Fyll i mitten av korgen med en hel ananas och flera färsk passionsfrukt. Nestle paket av torkad ananas spears, torkad papaya spjut, torkad mango, macadamianötter, choklad-omfattas macadamianötter och choklad-omfattas kokos krämer runt ananas. Använda extra mossa för att fylla i eventuella luckor mellan objekt så att korgen ser full.

Stranden kul

Förbereda mottagaren för en rolig semester på Hawaii med en presentkorg fokuserade på sanden och surf. Välj en stora, färgglada, plast stranden hink för en behållare och linje det med en fisk-tema stranden handduk. Lägga till en uppblåsbar badboll, frisbee, solglasögon, solkräm, snorkling mask, snorkling röret och plast spade i hinken. Skjut en plast blomma lei och plast gräs kjol för att lägga till en underhållande twist till gåvan. Wrap blå cellofan upp och runt hinken. Samla cellofan tillsammans på toppen och säkert med en fisk-mönstrade band bundet i en båge.

Bad kul

Gå med spa-relaterade produkter att ge en mini semester med din Hawaii-tema presentkorg. Välj en Vattniga blå korg och placera ett seashell-dekorerade pelare ljus i mitten. Fyll korgen med Hawaii-tema spa objekt, till exempel gardenia-doftande tvål, mango bodyscrub, kokosolja bad pärlor och ananas fot lotion. Strö snäckskal runt objekten som ska fylla i alla tomma utrymmen.

Mini semester

Skapa en presentkorg med allt som behövs för att ha en mini Hawaii på semester hemma. Välj en dekorativ trälåda med "Hawaii" sträcker sig över sidan att fungera som en container. Lägga till två plast gräs kjolar och två plast blomma leis till boxen för att tjäna som fyllmedel. Nestle en Hawaii-tema kokbok, musik-CD och resa guide DVD in i låda. Lägga till en ocean-doftande ljus, tropisk juice, macadamianötter och plast kokos cups att slutföra gåva.