mynewspapers.net

Idéer för en groda teman plantskola

Idéer för en groda teman plantskola


Plantskola teman fira undrar om barndom när du skapar en lugnande utrymme för barnet att vila, spela upp och växa. En groda teman barnkammare rum är en mångsidig designtema som passar barn av endera könet. Införliva temat groda i paint, sängar, möbler och tillbehör. Beroende på din design estetiska, kan en groda plantskola återspegla en lugn, fridfull damm eller en pulserande, färgglada groda fantasi.

Väggar och golv

Välj ett färgtema som påminner om grodor och deras livsmiljöer. Ljus blå och gröna är både sammanhängande och lämpliga för en plantskola. Överväga att experimentera med flera väggar i färger. Till exempel använda en linjal eller laser nivå för att markera en linje halvvägs upp på väggen. Måla på området ovanför väggen i en rödhake ägg eller himmelsblå och området nedanför väggen i en mynta eller ljust limegrön. Där två färger möts, följa en tapet gränsen med mönster av grodor eller dynor Lilja. Ett annat alternativ är att anlita en väggmålning konstnär att måla en groda scen på en accent vägg; väggmålningar är ofta djärvare och mer färgglad val för moderna eller samtida stilar. En matchande blå eller grön matta är ett logiskt val, men villaägare med trägolv kan fortsätta temat groda med lily pad eller groda formad matta. Om du inte hittar näckros mattor, använda flera små självhäftande lily pads för att skapa en gångväg till barnets spjälsäng.

Tyger

Luftiga vit bomullsgardiner med groda eller lily pad detaljer ger avskildhet och bidra till rummets tema. Matchande Fönster gardinkappor lägga till fantasier och delikatess i ett nyfött plantskola. Köpa skrot tyger med bilder av grodor att skapa din egen gardin avspärrningslinor. Många företag tillverkar sängkläder sängkläder med groda; Lägg till färg filtar till mönstrade ark för att förhindra att rummet verka rörig.

Möbler

Vit träribbstaplar, barnresesängar, byråer, förändrade tabeller och gungstolar är subtila val som inte distraherar från tema detaljer i rummet. Blå eller grön målade möbler erbjuder dock sammanhållningen i hela temat groda. Införliva groda element i möbler i små sätt. Bifoga groda eller lily pad låda handtag till presidiet lådor och garderoben dörrar. Linje på insidan av lådor och upp på skötbordet med en skal-och-stick groda tapet. Självhäftande näckros dekaler eller klistermärken på spjälsängar eller garderoben dörrar är nyckfull tillägg till en tema plantskola.

Tillbehör

Groda tillbehör lägga till personliga detaljer till en groda plantskola. Radas upp i en byrå med en serie av grodan uppstoppade djur. Köp groda-tema plattan täcker för eluttag och strömbrytare. Groda lampor erbjuder stil och funktion. Starta en samling av groda-relaterade böcker att läsa bebis när han blir äldre. Avstå från att lägga till alltför många tillbehör till rummet; dungen kommer att ta bort inte bara från stil, men från känslan av komfort önskvärt i en plantskola.