mynewspapers.net

Idéer för en förskola postkontorAlla småttingar som har varit till postkontoret har sannolikt haft att vänta ett tag för föräldrarna att hjälpas. Medan du väntar, kanske de har märkt att en hel del saker går på på posten, som postutdelning och personer redovisade lådor, arbetare bakom skrivbord förpackningar. Att skapa ett postkontor i klassrummet får eleverna en chans att roll spela alla dessa spännande aktiviteter.

Post Office alfabetet Center

Förskolebarn älskar att spela med mail. Med detta postkontor centrum kan du lära dem om e-posttjänst och arbetar i några brev-erkännande färdigheter samtidigt. Du behöver flera tomma flingpaket att starta. Om du vill ha en box för varje bokstav, måste 26 (överväga att be om bidrag från föräldrar). Om du är OK med att använda en låda för två bokstäver, skulle du bara behöva 13 boxar. Täck varje box med omslag papper eller slaktare papper. Klippte topparna sedan rada upp rutorna på en lång tabell. Var noga med att öppningen där toppen var är vänd. Om du gör 13 boxar, snittet sju 3-efter 5-tum index kort i hälften och skriva brev intervallet (t.ex., "A, B") på varje kort. Tejpa ett kort till varje ruta (du har ett indexkort kvar). På flera kuvert och skriva en bokstav i alfabetet. Studenter kommer att leverera "mail" bitar till rätt postlådor. Den person som kontrollerar sin e-post får att kontrollera leverans personen gjorde det korrekt (eller kan du vara den person som kontrollerar).

Post Office Center

Med detta centrum, kommer att förskolebarn spela del av brevbäraren stämpling och levererar e-post. De kommer också att spela som en förälder eller annan person kontrollera hans mail. Du behöver en tabell för din centre, en tom ruta som ett flingpaket och minst fem riktiga postlådor (dessa är allmänt billig på byggvaruhus). Du kan svepa flingpaket i konstruktion papper och klipp en öppning som en mail slot i topp. Etikett i rutan "utgående e-post." Ge några laminerade kuvert, så de kan torkas ren och återanvända, samt en stämpel och stämpeldyna. Rada de verkliga postlådorna upp längs bordet och placera utgående postlådan i närheten. Du kan också ge en brevbärare kostym för detta centrum. Brevbäraren kan hämta kuverten från rutan utgående. Ett annat barn kan stå bakom bordet att se till att all e-post får stämplas innan det "levereras" in real postlådorna där andra studenter kommer att "kontrollera" sin e-post.

Klassrummet postservice

Vad bättre sätt att göra säker viktigt noterar få hem än att hand leverera dem till elevernas postlådor? Detta är ett roligt projekt småttingar njuta. De är bundna att påminna föräldrar att kontrollera sina postlådor innan de lämnar skolan varje dag. Du kan använda riktiga postlådor (en per elev) eller har eleverna föra i en tom skokartong. När du har förklarat hur postgången fungerar, kanske med aktiviteter och bilderböcker, har eleverna dekorera sina postlådor. Låt dem placera rutorna i ett hörn med titeln "Mrs Smith postkontor." Du kan ha "postal clerk" vara en av dina klassrummet-helper jobb. Hon kommer att göra säker viktiga anteckningar få levererat till varje persons brevlåda. Postlådor kan också fungera att lagra student hantverk, lägesrapporter och alla andra ta hem dokument.