mynewspapers.net

Idéer för en foajé Remodel

Idéer för en foajé Remodel


Ett hem foajén är i allmänhet den första plats där gäster introduceras till hemmet och familjen som finns inuti. En foajé bör på lämpligt sätt återspeglar olika stilar och idéer används på andra håll i hela hemmet, samt införa en gäst till familjens personlighet. Det är i huvudsak ett ställe att göra ditt första utsmyckning intryck. Förutom att göra ett intryck, bör foajén en funktionell ställe som uppfyller dina hus behov.

Färgalternativ

Hemmets foajén tjänar som ingången, är det viktigt att skapa ett utrymme som känns välkomnande. Inte bara bör foajén välkomna gäster till rymden, det är också viktigt att känna sig välkomna hem efter att ha återvänt från en lång dag. Färg är ett utmärkt sätt att ställa en stämning i rymden. Valspar färg företag rekommenderar färger som känns inbjudande i foajén rymden, som gult och grönt. Eftersom foajén öppnar även till andra områden i hemmet, är det viktigt väggfärg i foajén flödar in i andra utrymmen. Välj en färg i en liknande familj, en nyans eller två lättare än de omgivande rum. Ljusare färg färger blir utrymmet känns större. Foyers är också ett utmärkt ställe att spela med tapet. Välja en tapet mönster eller struktur som drar i de formatmallar som används i hela hemmet. Foyers, är som relativt små utrymmen, idealiska för vägg papper, eftersom ett stort mönster eller intrikata design kan användas utan att känna alltför överväldigande.

Att skapa en samlingspunkt

Möblerna har bör också en samlingspunkt som drar en besökares uppmärksamhet, vilket gör honom vill kliva in i utrymmet och titta runt lite. En stor spegel, en bit av konst eller en Visa-stopp ljuskrona är alla gemensamma val i foajén. En spegel eller stora armatur ger den extra fördelen av att lägga till ljus i rymden. Foyers, blockeras av väggar, som leder till trappor och smala korridorer har ofta problemet att mörka. En spegel drar in och reflektera ljus i rymden, medan en ljuskrona ger extra ljus i rymden. Ett stort konstverk på väggen kan göra ett uttalande om familjens personligheter och intressen. Konsten är också ett perfekt sätt att dra färger från andra rum i hemmet i ett sammanhängande stycke. Andra idéer för en foajé brännpunkt inkluderar levande blomma arrangemang, skulpturer, stora krukväxter träd eller familjens fotografier. En lång matta kan skapa fokus i en smal foajé och innehåller även en sökväg till hemmet.

Möbler alternativ

En foajé bör inte bara ett tomt utrymme i hemmet och ofta kräver möbler att bli funktionell. Inkludera en stor, färgglad skål på ett runt bord att tillhandahålla en plats för att lägga nycklar och mail efter att ha vandrat i dörren. För brett foyers är runda bord en bra idé som de tillåter folk att gå lätt runt utrymmet. I en mindre eller smala foajé, välja en buffé eller smala konsolen tabellen. En med lådor kan bidra till en plats att lagra e-post utom synhåll. Också överväga att lägga till en coat rack eller en bänk om foajén inte har en närliggande kappa garderob. Detta ger dig en naturlig plats att sitta att ta av skorna och lagra rockar.

Tillbehör

Förutom att vara en inbjudande och funktionella del av hemmet, ger foajén en familj möjlighet att introducera gäster till familjens personlighet och intressen. En Kina skåp eller en bagare rack mot en vägg ger en samlingspunkt och också i det här området om du vill visa samlarobjekt. Välja objekt som släktklenoder, resa samlarobjekt, även en gruppering av Kina hängde på väggen, rekommenderar Bella Online.