mynewspapers.net

Idéer för en ett-årig pojkes födelsedagstårta

Idéer för en ett-årig pojkes födelsedagstårta


Födelsedagen idéer för pojkar kan vara roliga och fantasifulla, särskilt för pojkar vänder ett år gammal. Pojkar i den åldern brukar dras till enkla tecken och figurer som de är bekanta med, som gummi duckies och byggstenar. Använda primära färger eller pasteller i nyanser kompletterar säsong och tema som kommer att locka sin uppmärksamhet. Tredimensionella figurer är lika populär som platt design och båda stilarna kan användas för samma mönster med lite kreativitet.

Giant nummer ett tårta

Sifferformat kakor är ett enkelt val för ett-åriga pojkar. Kakor kan göras från en ark tårta eller från en 9-tums-av-13-tums tårtform. Rita ett nummer ett på en bit kartong lika stor som tårtform och klipp ut. Detta kommer att vara din mall. När kakan är klar bakning och svalnat helt, placera mallen papp ovanpå tårtan och trimma. Lägg på en tallrik storleken på numret. Med hjälp av kaka glasyr, täck sidorna och topp, piping gränser på kanterna för dekoration. Använd samma färg som parti tema för enhetlighet.

Gummi Ducky tårta

Gummi ducky leksaker är en populär bad, och kakor som ser ut som gummi duckies är roliga att servera. Använda aluminium eller plast nyhet kastruller i form av en plastanka. Baka och cool tårta helt innan isbildning. Färg kaka glasyr en ljust citrongul för kroppen och orange för anka näbb. Gör ögon från en liten del av reserverade vit kaka glasyr och en mindre, svart portion.

Building Block kaka

Barn gillar att bygga och stack leksaker ovanpå varandra och skapa kakor i form av byggstenar är det enkelt att skapa individuella kakor för alla på festen. För att göra individuella byggstenar, använda två lager kaka med fyllning i centrum. Skär i enhetlig kuber, och is med kaka glasyr. Dekorationer för blocken innehålla nummer, bokstäver, grundläggande former och enkla djur. Använda färger som kontrasterar varje artikel på sidorna i ljusa färger i primär eller pastell nyanser att matcha färgerna på fest tema.