mynewspapers.net

Idéer för en Dora-tema festOm du har ett Dora fan i ditt hushåll, kasta henne en födelsedagsfest som hon är säker på att älska. Använd dessa idéer för en Dora-tema fest och din lilla explorer hittar en födelsedag äventyr väntar på henne. Använda den kulturella referenser och återkommande tecken från "Dora Utforskaren" som värd för en en-av-en-slag Dora-tema födelsedagsfest för ditt barn.

Följ kartan

För en födelsedag part verksamhet, ge lite upptäcktsresande i närvaro en uppgift att fylla. Dela upp barnen i mindre grupper och ge dem en karta lista tre ställen på part plats. De måste resa till varje plats, en efter en, och lösa något sortera av problem eller pussel när de anländer. Du kan be dem att lösa en gåta, sätta former i ett mönster eller även sjunga en låt på varje plats. När de når slutet av deras kartor kan de tjäna en part tjänst, till exempel en explorer hatt eller en blomma armband som Dora bär.

Party Favor väskor

Använd små lila ryggsäckar som ditt parti för väskor. Om du inte hittar ryggsäckar för ett rimligt pris, skulle lila tote påsar fungera i en knipa. Använda utskrivbara transferpapper eller tyg färger att skriva ut ett ansikte på varje väska och presentera dem för barnen när de anger partiet. Som de deltar i partiets verksamhet, kan de hålla alla sina godsaker säkert undanstoppad i deras explorer väskor.

Snacks

Doras TV-serien introducerar barn till Latino kultur. Ge denna kultur till partiet när du serverar mat med latinska smak. Gör miniatyr churros för en söt mellanmål eller chips och mild salsa en salt behandling. Servera tacos och burritos till lunch och ge barnen mini sombrero gummy godis som ta hem mellanmål. Dekorera tårtan som en karta, med hjälp av miniatyr Dora och Boots figurer på toppen.

Ryggsäck spel

Införliva Doras ryggsäck sången i ett parti spel. Enligt fantastiska mammor, Fyll en lila ryggsäck med små priser för barnen, som studsbollar, klistermärken, bubblor eller hår bågar. Har barnen sitter i en cirkel och passera ryggsäcken runt. Varje barn måste nå hennes hand inuti ryggsäcken utan att titta och välja ett objekt. Innan hon tar bort objektet från ryggsäcken, måste hon gissa vad det är. Om hon gissar rätt, håller hon priset. Om hon gissar fel, hon passerar ryggsäcken längs och får en sväng senare. Barnen kan sjunga ryggsäck från TV-serien som de kan spela spelet.