mynewspapers.net

Idéer för en Cobble sten spis

Idéer för en Cobble sten spis


Cobble sten spisar skapar en mysig känsla. Mestadels betraktas som det material som används till bana 15-talet gatorna i Europa och i världen, används knölig stenen idag för interiör och utomhus heminredning, samt klassiska vägar. När man kommer med idéer för en cobble sten spis, kontrollera med resten av rummet. Fråga dig själv om du ändrar från en tegelsten till en sten spis, till exempel kräver att du ordna-- eller möblera om--befintliga möbler.

Cobble sten Wall

Lägga till en hög cobble sten vägg. Du behöver inte begränsa stenarna bara om storleken på en normal härd. Använda stenarna bredare och högre än rutan öppen spis så att stenarna skapa en sten väggmålning på din vägg. Du kan forma stenarna för att skapa mer av en båge eller lämna dem gratis-bilda, som en Adirondack-liknande stil. Eller välja golv till tak kullersten som omformar en hel sida av rummet.

Blanda material

Blanda cobble sten och skiffer. Skapa en design layout för att infoga både cobble sten och skiffer i härden. Du kan interchange cobble sten och skiffer i ett mönster eller designa en rörig utseende, blandning av stenmaterial på måfå. Eftersom skiffer är en tunn, mer sprött sten, kan du använda det mellan cobble sten också, efter klämma injekteringsbruk mellan två stenar.

Gör ett mönster

Idéer för en Cobble sten spis


Beroende på färgning av stenen du har, grupp stenarna i ljusare, mörkare och mycket mörka stenar. Designa ett virvlande mönster, en koncentrisk cirkel mönster eller geometriska-typ mönster med färg varianter. Om du har mer streamlined färger som alla beige och tan, kan du fortfarande skapa en spiralmönster eller en kantighet mönster enligt hur du låg i stenarna.

Lägga till en TV

Häng en platta TV ovanför cobble sten spis mantel. Denna touch av modernitet, blandat med rustik stenarna, skapar ett snyggt utseende. Välj en stil som tilltalar dig, till exempel en lutas-fäste eller en inwall installation för väggmontering. Titta på TV stilar, exempelvis mirror TV: N, som dubbla som speglar när TV: N är avstängd. Innan du installerar, kontrollera med en brand inspektör att säkerställa din TV installation inte kommer att leda någon brandfara när elden blixtsnabb.

Rama in den

Ram den öppna spisen med vittrade, trä balkar för en rustik look eller väl slipad och målad balkar för en polerad look. Vit och grädde är idealiska färger som accent rustika stenar nyanser. Om du använder naturliga färgade kullersten i grå och koppar färger, drar en vit eller svart ram ut färger väl. Dock skulle en mahogny ram eller en cherry röd ram föra rikedom till vardagsrummet.