mynewspapers.net

Idéer för en cirkus-tema fest

Idéer för en cirkus-tema fest


En cirkus-tema fest, tar oavsett om vuxna eller barn, fram ungen i alla. Ett cirkustema tenderar att framkalla en känsla av magi och kul att ta med cirkusar. Stapla på atmosfär, inredning och cirkus maten att skapa stora-top stämning hemma.

Dekorera

Leta efter några wide-randiga tyg till vända din part plats i ett cirkustält. Röd och vit randigt tyg matchar cirkus tio färger, men blå och vita eller en annan färgkombination kan fungera också. Fästa den i draperier till taket och väggarna kommer att transportera dina gäster rätt in i en cirkustema när de går i. Använda serpentiner, konfetti, ballonger och glitter för att sätta på en show.

Mat

Cirkusen har allehanda godsaker: kola majs, candy äpplen, sockervadd, elefantöron och varmkorv är rumpa några av alternativen. Om du kan hitta eller hyra en riktig popcorn maskin eller sockervadd maker och be en vuxen eller tonåring att köra den, kommer att dina gäster vara bländade. Plus, lukten av cirkusen kommer i luften. Tårta och glass är ett måste på barnkalas; Kontrollera med ditt lokala bageri på att erhålla en cirkus-tema tårta och regnbåge eller konfetti glass är en bra ihopkoppling med den.

Aktiviteter

Cirkus spel är roligt för barn och vuxna. Ställ in carnival-stil spel av "Pin the näsa på the Clown," en ring kasta med flaskor, en beanbag kasta genom ett cirkus djur utklipp, och en pop-the-ballong dart spel. Du har också kan återuppliva barnens klassiker som djur charader och musikaliska stolar, med en cirkus twist, naturligtvis. Hyr en uppblåsbar, färgglada "moon bounce" hus är dyrare, men skulle vara en stor hit med barn. En ansiktsmålning monter är idealisk för cirkus parter, så gästerna kan bli clowner, trapetskonstnärer, eller något annat de väljer. Om du har råd, hyra en clown att göra ballong djur och skämta med gäster för mer cirkus atmosfär.