mynewspapers.net

Idéer för en brud lunch

Idéer för en brud lunch


Hedra tjejerna i din bröllopsfest med en brud lunch en till två veckor innan bröllopet. Kom dock ihåg, detta inte är tid att slutföra bröllopsplaner eller fokusera på bröllop detaljer. Detta är dags för tjejerna att få ihop innan den stora dagen och ha kul. Det finns många sätt att genomföra planer för brud lunchen.

Inbjudningar

Eftersom detta är ett litet parti bara för damerna i bröllop, ska inbjudningar vara muntligen. Se till att alla damer kommer att kunna närvara, inklusive out-of-town brudföljet medlemmar. Om inbjudningar är ett måste, göra dem enkelt och rakt på sak.

Menyer

En meny för brud lunchen består oftast av plockmat eller annat enkelt. Idéer för plockmat inkluderar ägg sallad, tonfisk sallad eller Kycklingsallad smörgåsar. Rökt lax och grädde ost med ostron crackers är också ett alternativ för detta evenemang. Andra finger livsmedel att överväga är vegetabiliska brickor, muffins, frukt tårtor, ost och kex och chips och dip. Tjäna lätta drycker som läsk, iced tea, mimosas eller punsch. Om värden har en känsla för gourmetmat, prova grekiska, franska, italienska och mexikanska recept idéer. Mat teman för lunchen inkluderar grill, vin och ost parti, pizza och öl eller en brud te.

Dekorationer

Dekorationer bör vara enkelt och roligt. Det kunde centrum på de bröllop färgerna, eller om lunchen ska hållas utanför, trädgården eller natur dekorationer är lämpliga. Dekorationer kan innehålla färska snittblommor i vaser med blommor dukar, servetter och rätter.

Platser

Om platsen är på en restaurang, det finns ingen anledning för menyer och dekorationer kanske inte tillåts. Om lunchen kommer att hållas på en restaurang, men se till det ett bra ställe för brudföljet, kanske en favorit tillhåll för dig och dina vänner. Ett litet utrymme kan hyras för partiet men är inte nödvändigt. Eftersom detta parti har en liten gästlista, det kan lätt hållas i brudens hem eller någon annan medlem i brudföljet hus.

Presenttips

Brud lunchen är en tid att visa medlemmar i din brudföljet hur mycket du uppskattar dem för att utvidga sig för din speciella dag. Bruden kan visa sin tacksamhet genom att behandla tjejerna till spa eller makeover om dagen. Gåvor behöver dock inte vara utstuderad. En liten prydnadssak, personlig present, smycken eller dekorativa bildramen är alla lämpliga presenter till dina flickor.