mynewspapers.net

Idéer för en brasiliansk tema fest

Idéer för en brasiliansk tema fest


Värd en brasiliansk tema fest praktiskt taget garanterar en natt av spänning för alla gästerna. Den livliga musiken ensam kommer att hålla partiet kommer hela natten lång. Om du tar med brasiliansk kultur, mat och mode också, kommer att din gästerna minnas din brasilianska tema fest i år framöver.

Musik idéer

Musik är en viktig aspekt av brasiliansk kultur och du kan inte ha en brasiliansk fest utan den. Brasilien gav världen samba, den perfekta partymusiken. Det är livliga, roligt och lätt att dansa till. För en extra behandling, hyra en samba danslärare att visa dina gäster några nya rörelser.

Kostym idéer

Mode är viktigt i Brasilien. Ge din fest en klädkod, be gästerna för att bära formella eller semi-formella slitage som härmar high fashion i Brasilien. Du kan också be dina gäster att bära deras favorit nuvarande modetrend till festen.

Mat och dryck idéer

Öl är dryck val i mest brasilianska hem och skulle göra ett bra komplement till brasilianska part. Du kan också tjäna caipirinhas, en berömd brasiliansk cocktail med sockerrör alkohol cachaca. För mat, kan inte du gå fel servering feijoada, en populär brasiliansk svarta bönor skålen.

Dekoration idéer

Brasiliens nationella färger--grönt, gult och blå--tas från det omgivande landskapet och visas stolt på deras flagga. Dekorera ditt parti område med dessa ljus och levande färger. Enkelt ändra belysningen i området genom att byta några av glödlampor till gul, grön eller blå lampor istället för vanlig vit en.

Plats idéer

Brasilien är full av vackra soliga stränder så om möjligt, ha din fest på en strand eller på en beach resort eller restaurang. Om detta inte är möjligt, återskapa tropisk skönhet inuti genom att dekorativt placera hinkar med sand, tropiska växter och blommor runt området part.