mynewspapers.net

Idéer för en 40: e årsdagen part för föräldrarNär dina föräldrar gift 40 år sedan, de var unga, i kärlek och full av möjligheter. Ett äktenskap som varade i 40 år är en speciell händelse för dem. Om du använder dessa idéer för en 40: e årsdagen part, dina föräldrar bör "hångel" i slutet av natten.

Ta en nostalgitripp

Händelser, sånger, stil och trender från dina föräldrar gifte sig året bör bestämma ett tema för din fest. Till exempel bröllopet äga rum under den Nixon administrationen och Vietnamkriget, eller de vilja disco hela natten? I en värld av iPods och andra trådlösa MP3-enheter är det enkelt att hitta lämpliga årtiondet från en online-radiostation. Dessa webbplatser fungerar bättre än DVD-skivor eftersom de ska spela några mindre populära låtar dina föräldrar hade glömt, men fortfarande älskar. Medan du inte kanske igen en enda låt, kommer dina föräldrar knäppa fingrarna ner memory lane. Oavsett var ditt parti är beläget, dekorera det enligt deras "stil". Till exempel försöka ta reda på vad sorterar av klubbar som dina föräldrar deltog när de var unga. Vad de bär i gamla foton? Vad har de gjort för roligt? Gick de till enheten i filmer? Eller de gå ner till gemenskapen centrerar att dansa? Beroende på deras minnen, försök att erbjuda liknande dekoration, klädsel eller aktiviteter. Ställa upp en skärm och göra deras bröllopsbilder i ett bildspel i ett hörn med aptitretare och drinkar i närheten. Spela musik från den tidsperioden, och titta på livliga gäster samlas för att dela minnen.

Bjud in ursprungliga deltagare

Bjud in några gamla vänner. Brudtärna och bästa man från deras bröllop ska vara överst i listan. Ibland, kan dessa människor vara så viktigt att det parti som du kanske vill överväga att be om deras tillgänglighet innan du schemalägger partiet. Dina föräldrar kommer inte ihåg om partiet är en vecka bort, särskilt om deras kära vänner kommer till dörren. Även bjuda in dina föräldrars nära släktingar och lokala vänner. Denna mix blir en festlig händelse.

En hyllning till engagemang

När ett par har varit gift i 40 år, har de samlat mer än minnen. De har fastnat tillsammans genom barn, sjukdom, arbetslöshet, olyckor och många andra vedermödor. Under en toast, inse hur svårt det är att bo gift. Denna händelse är lika mycket för familjen i gemenskapen som för dina föräldrar. Dina barn, syskonbarn och brorsöner minns alla denna dag om du inkluderar dem. Fråga viktiga gästerna i förväg att säga några ord före eller efter middagen. Avsluta det rostat bröd själv, fokuserar på hur deras engagemang har påverkat dina livsval. Detta är inte något vi diskuterar ofta med våra föräldrar, så påminner dem om hur deras hårda arbete och engagemang har gjort en skillnad i ditt liv.