mynewspapers.net

Idéer för en 35th bröllopsdag presenter till vänner

Idéer för en 35th bröllopsdag presenter till vänner


Traditionellt, är en typ av gåva associerad med varje bröllopsdag. Enligt "Standard ordboken av Folklore, mytologi och legenden" övningen "förmodligen har underliggande tron på korrespondensen av vissa lycka-föra ämnen med olika många år." För en 35: e bröllopsdag är det traditionella gåvan något gjort av korall och moderna gåva är något gjort av jade.

Korall schackspel

En mängd olika korall schackspel finns på marknaden som passar de flesta plånböcker. Några är blandade med andra material för att göra dem mer överkomliga, medan andra är tillverkade av ren coral och kostar betydligt mer. Om du planerar att köpa en grupp present till din väns årsdagen, splurge på en uppsättning som innehåller handsnidade bitar med intrikata detaljer. En liknande idé är en korall pjäser.

Korall Picture Frame

Ge en korall bildram som ett årsdagen gåva som är, eller anpassa det med en graverad plakett. Plack kan inkludera ett meddelande eller en sats, som "35 år och kommer starkt," "35 år gift salighet" eller "Grattis på 35 års äktenskap." Du kan även gravera plack med parets bröllop datum eller datum för sin 35: e bröllopsdag. För en touch, placera en utskrift i ramen visar ett korallrev eller några andra undervattens scen som innehåller coral.

Jade golfklubbor

Om du är shopping för paret spelar golf, kommer att sedan en uppsättning jade golfklubbar göra en användbar och sentimentala gåva. Jade golfklubbor är stark och ger konsekvent skott varje gång. De kan även graveras, så att du kan anpassa dem något sätt du vill. Du kan gravera var och en av deras namn på sina egna golf club, eller du kunde gravera dag då deras årsdag på båda.

Jade Carving

Olika konstnärer kan hittas på nätet som skapar anpassade sniderier av jade. Skicka flera bilder av vad du skulle vilja huggen till konstnären för att förstora. Du kan ha många saker huggen ur jade, inklusive ett porträtt av gift par, deras 35-årsjubileum eller något som har betydelse för paret, som deras hund eller deras stuga.