mynewspapers.net

Idéer för en 15 födelsedagsfest

Idéer för en 15 födelsedagsfest


I många spansktalande kulturer är en Tjej 15: e födelsedag--kallas även quinceañera--en viktig coming-of-ålder händelse. Oavsett om du planerar att hedra en quinceañera eller bara vill fira din tonåring speciella dag, väljer ovanliga idéer för att skapa en minnesvärd 15 födelsedagsfest.

Nummer 15 part

Har ett parti baserat på vilket nummer 15. Bjuda in 15 gäster, erbjuder 15 typer av godsaker, mat eller snacks och inkluderar 15 i varje dekoration. Exempelvis dekorera festlokal med 15 ballonger och 15 streamer strandar. Festmeny, det spelar ingen roll vilken typ av mat du väljer, så länge som hedersgäst-- och hans vänner--kommer att njuta av det. Prova enkelt objekt om du vill hålla beredning på ett minimum. Betrakta som serverar kakor, chips, M & Ms, kex, smaksatt popcorn eller guacamole och nachos. Om du erbjuder 15 olika alternativ, behöver du inte tjäna så mycket av varje alternativ.

15th century maskeradbal

För en rolig twist på den gemensamma maskerad, håll en maskeradbal baserat på 1400-talet. Denna ovanliga idé spelar på det faktum att partiet hedra en 15: e födelsedag. I inbjudningarna, be dina gäster att bära folkdräkt som återspeglar medeltida och renässans kläder. Inkludera en mask med varje inbjudan. Be gästerna att dekorera masken så lite eller så mycket som de vill ha innan festen. Håll en kostym och mask tävling. Ger ut vinster för den bästa kostym och bästa mask.

15-timmars Sleepover

För att hedra gästens äras 15th årsdag, hålla en 15-timmars sleepover. Starta sleepover på första kvartalet timme att fortsätta temat. Exempelvis starta parti kl 7:15 och skicka flickorna hem klockan 10:15 starta olika aktiviteter på kvart. Till exempel kl 7:15, servera middag och tårta. Kl 8:15, låt födelsedag flicka öppet presenterar. Kl 9:15, börja spela ett parti spel.