mynewspapers.net

Idéer för DIY papper fästelement

Idéer för DIY papper fästelement


Gem, bulldog klipp och hålslag papper fästanordningar är kontoret tillförsel staples, användbart för att hålla filer organiseras, att säkra lös sidor och bindande papper tillsammans. Medan vanliga lådor med gem och fästelement kommer i en mängd färger, former och storlekar, de brist på kreativitet, personlighet och charm av DIY klipp och fästelement. Lär dig några tips för att göra papper fästelement av vanliga objekt och objekt att lägga till en touch av lekfullhet och fantasier till din hem- eller arbetsyta.

Wire fästelement

Standard wire gem är den vanligaste typen av papper fästelement, men också den mest vanliga. Istället för att nöja sig med en låda med färdiga Gem, gör din egen unik och personlig fästelement med tunna, kraftig tråd och tråd fräsar. Börjar med en raka, vertikala bit tråd, böja tråd uppåt, cirka 1 till 2 inches från ena änden, bildar en djup "U" form, med fräsar att böja och forma av tråd. Fortsätta forma tråd därifrån för att skapa ett hjärta, spiral, star, första eller andra egendomliga form. När du är klar, Böj den egna formen du bildade nedåt så den vilar direkt framför formen "U", bildar ett klipp. Glida klippet över en liten bunt med papper så det sitter tätt mellan "U" och den egna formen. Tryck på "U" och egen form isär för att rymma stora högar av papper, eller pressa dem nära varandra för att skydda tunna buntar med papper.

Klädnypor

Liten, plast och trä klädnypor arbete som bulldog klipp för att hålla pappersark fästs ihop. Den platta yta av en klädnypa är också lätt att fästa små utsmyckningar till. Använda superlim, hantverk lim eller en limpistol till bond strass, plast charm, klädde med filt utskärningar, pärlor eller andra små fartyg objekt längs med klädnypa för en omedelbar, blinged ut papper fästelement. Eller, anbringa ett litet charm eller objekt på ena sidan av klädnypa i topp slutet för en söt och enkel DIY bokmärke. För en barnvänliga papper fästelement hantverk projekt, leverera barn med liten, platt, trä klädnypor, markörer, klistermärken och glitter-lim pennor. Uppmuntra barnen att försköna klädnypor med olika färger, mönster och konstruktioner, med hjälp av de hantverk leveranser som avses.

Gänga

Ark av papper som kommer att vara permanent fäst ihop, tar inspiration från traditionell lantlig hantverk och använda en tjock nål och tråd för att sy sidor tillsammans. Skapa Täcke stygn nere till höger i en paper stack för en boka-gillar binda eller sy ihop sidorna i det övre vänstra hörnet med tjocka, färgglad tråd. Binda sidor tillsammans med stygn som bildar former, bokstäver eller även ord som sidor på söta och lekfullt sätt. Förutom permanent säkra sidor tillsammans, tråd stygn är plattare än vanliga klipp och fästelement och kommer att hålla mappar från regnskogens eller böjning där tidningarna de innehåller är fästa ihop.

Hårspännen

Hårspännen huvudsakliga användning är att hålla håret på plats, dubbla dessa billiga, mångsidig skönhet tillbehör också som thin-men-sturdy papper fästanordningar. Limma små strass, pärlor, pärlor eller kristaller längs ena sidan av klämma fast, eller bifoga ett större objekt som en plast charm eller skum form till ena änden för en enkel DIY papper fästelement. Alternativt, tätt Linda en bit garn eller tråd runt stift, på ena änden av pinnen och slutar i den andra tunna armar. Säkra med en droppe lim. Du har nu ett fästelement som mjuka, färgglada papper som håller sidorna samman utan att rippa eller riva dem.