mynewspapers.net

Idéer för den sötaste barntårta

Idéer för den sötaste barntårta


En söt och gosig baby nödvändiggör en otroligt söt barntårta. Hur bättre för detta än för att göra och dekorera kakan själv? Oavsett om en nyanländ eller en första födelsedag, producerar söt baby kakor glada Utrop från den part gäst samt en känsla av stolthet för kakan maker.

ABC-Block kaka

Vad är mer representativ för spädbarn än ABC byggstenar? Denna tårta är verkligen en samling av miniatyr kakor frostat, staplade i ett torn och bedecked med ett ljus. Häll smeten beredda tårta i en 8-av-8-tums pan och baka det enligt det receptet riktningar. Cool tårta, då skär den i flera rutor. Frost toppar av torg och lägga till bokstäver eller siffror med squeezable glasyr. Stapla och servera. För en mer avancerad version av denna kaka, Följ Wiltons anvisningar på www.wilton.com/idea/Best-Kid-on-the-Block-Cake.

Baby Face

Om du har minst lite konstnärliga talang, skapa en kaka med ett ansikte att likna en viss baby. Baka en rund kaka av varje smak. Du behöver en burk med vit glasyr och karamellfärg till färgton glasyr till barnets hudton. Du behöver squeezable isbildning i oavsett färg hår och ögon barnet har och svart glasyr att beskriva egenskaper. Du kanske vill skissa på ansiktet på en bit papper först innan glasyr och isbildning kakan för att likna barnets ansikte.

Rosa Piggy

Barn älskar djur, så skapa en söt tårta i form av en barnyard djur från hans bilderbok. Baka en stor rund kaka samt en cupcake. Köp rosa glasyr- eller nyans vit glasyr - samt rosa rektangulär wafer cookies och svart squeezable isbildning. Frost både stora kakan och den rosa cupcake. Placera cupcake i mitten av tårtan som en nos. Titta på en gris bild för att få en uppfattning om hur man tecknar gris funktioner med den svart glasyren. Placera två rån vid basen av kakan som frambenen.

Baby Ducky

Skapa en tårta i form av en 3D-ankungar och du säkert kommer att glädja både baby och gäster. För att skapa denna kaka, behöver du en 3D-anka pan, tillgänglig från onlinebokhandlare som Wilton. Använda någon fluffig kaka smet för tårtan själv. Roligt delen kommer under inredning, när du kan gå den traditionella vägen och skapa en gul anka med en orange räkning eller kan du vara mer kreativ och göra en realistisk ankungar. Titta på naturen böcker för bild referenser.