mynewspapers.net

Idéer för Crazy Hair Day i skolan

Idéer för Crazy Hair Day i skolan


Crazy Hair Day händelser främja glädjen i behandlingen och är baserad på barnens bok "Crazy Hair Day" av Barney Saltzberg. Sedan den första händelsen i San Diego i 2004, har ett flertal samhällsorganisationer organiserat lokala och regionala alfabetiseringskampanjer för att fira behandlingen. Barn och vuxna deltar i dessa evenemang sport galna frisyrer. Om du har en Crazy Hair Day på horisonten, tänka ur lådan om din galna hår ser ut.

Medusa

Idéer för Crazy Hair Day i skolan


Snacka om att ha en dålig hår dag! Den mytiska grekiska karaktären, Medusa, var en gång en vacker gudinna med långt, böljande hår. Medusa förvandlades till ett kvinnligt monster när hon retade gudinnan Athena. Athena förvandlas Medusas vackert flödande hår till en chef för vred sig ormar och vrida den som vågade titta på henne direkt in i stenen. Marvel Comics uppståndna Medusa som en av sina karaktärer i Fantastic Four. Unga läsare kan vara mer bekant med denna Medusa, så ursprungliga kan sporra ett behov av att läsa som vara en hit på Crazy Hair Day. För att göra Medusa, köpa ett antal gummi ormar från en five-and-dime lagra och sy eller hot-limma dem på en plast dusch cap. Slitheringly ohyggliga kul.

Rag Mop

Idéer för Crazy Hair Day i skolan


Raggedy Ann och Andy var favorit barndom berättelse tecken och älskvärda trasdockor från en svunnen läsa era. Med deras varumärke röd-och överdragskläder och aproned klänning, var dockorna ägs och spelas med av både pojkar och flickor. Kanske hade mer än deras kläder, två tjocka spiraler av garn för hår. Du kan göra ett garn gör för Crazy Hair Day genom att ta bort svansen tyg från en gemensam hushåll mopp. Kontrollera att moppen är nya, eller det kan se ut som du behöver ett schampo. Säkra upp på moppen med ett gummiband och sedan klippa lugg eller skära i rag moppen till en holländsk pojke för pojkar eller fläta långa flätor för flickor.

Rapunzel

Idéer för Crazy Hair Day i skolan


Rapunzel var en saga karaktär som hade monsterlånga och superstark lås. Så länge var Rapunzels hår som en prins kunde använda Rapunzels låt-down hår som rep för att skala väggarna i tornet där hon fängslades och rädda henne. Göra Rapunzel med superlim för att fästa stor diameter hampa rep tillgängligt från järnhandeln för en duschmössa eller skalle cap. Ska du köpa extra yardage så håret med en liten prins som hänger på kan trail bakom dig.