mynewspapers.net

Idéer för Cinco De Mayo dekorationer

Idéer för Cinco De Mayo dekorationer


Cinco De Mayo är en hyllning till 1862 slaget vid Puebla, när en liten mexikansk styrka besegrade fransmännen. Dock den 5 maj firandet har förvandlats till en populär spansktalande-Amerikan semester. Utsmyckning för en Cinco De Mayo fiesta kräver generösa användningen av färger och några traditionella spansktalande teman, som chili, sombreros och pinatas.

Garland dekorationer

Ta fram den festliga stämningen på din Cinco De Mayo fest med draperingar färgglada girlander över alla väggar, staket eller inlägg. Strängar av chili-formade lampor få en varm glöd till fiesta, men köpa flera trådar kan bli dyrt. Om du letar efter något budget-vänlig, försök skära peppar former från rött papper och sätta dem tillsammans för att skapa din egen krans. Använda gröna, röda och vita konstruktion papper för att skapa mexikanska flaggor kan du hänga från taket. Skriva ut flaggans sigill och lim till varje flagga så att de ser äkta. Säkra flaggorna till färgglada sträng att skapa kransar du kan sträng över taket eller mellan inlägg.

Pinata dekorationer

Pinatas kan göra dubbel plikt dekorera ditt fiesta område och underhållande gäster under firandet. En pinata är en ihålig lera eller kartong form täckt med silkespapper och fylld med godsaker, vanligt godis. Du kan skapa en stor pinata för bashing under festen och flera mindre Piñatas som dekoration. Prova en sombrero formade pinata täckt med gult silkespapper, en åsna formade pinata täckt med rainbow Silkepapper eller Chili peppar-formade pinata täckt med rött silkespapper.

Viktigaste inslaget dekorationer

Använda färgglada hörnstenarna för att göra tabeller till attraktiva sociala centra för din Cinco De Mayo fiesta. Köpa, eller skapa, cactus-formade vaser för varje tabell för att lägga till en distinkt öken känsla i området. Skapa stora öken blommor med gröna chenille stjälkar och vikta mjukpapper. Samla in stora klasar av de hemgjorda blommorna tillsammans för att ordna en bukett för varje mittpunkten vas. Använda överdimensionerad, plast margarita glasögon om du kastar en fiesta för endast vuxna. Fyll varje glas med skrynkliga gul eller rosa papper så att de visas som skall fyllas med margaritas. Skär kil former från gröna papper att dekorera kanten av varje glas med en limeklyfta. Linda basen av varje glas med papper blommor eller papper chili peppers till slut hörnstenarna med en festlig prägel.

Bakgrund dekorationer

Lägga till en autentisk touch till din Cinco De Mayo fest med färgstarka bakgrund dekorationer baserat på allmänna mexikanska och/eller latinamerikanska influenser. Skapa maracas att hänga från taket eller på baksidan av varje stol, med bönor, papper mache och hantverk färg. Hänga stor kartong kaktusar med tandpetare nålar att dekorera Tom dörrar eller väggar. Använd stora utskärningar mariachi bandmedlemmar eller flamenco dansare för att ge din fiesta en autentisk känsla.