mynewspapers.net

Idéer för byggdes anläggningen hyllor

Idéer för byggdes anläggningen hyllor


Om du har gröna fingrar, eller vill odla ett men känner att du inte har utrymmet innanför eller utanför, är byggdes anläggningen hyllor ett bra sätt att spara utrymme. Spänna av idéer om där du kan sätta dem och de olika material som du kan göra dem av kan skräddarsys för att passa någon designerstil, från modern till traditionell.

Utomhus

Idéer för byggdes anläggningen hyllor


Bygga ett däck eller uteplats är det perfekta tid att införliva byggt i växt hyllor i dina planer. Längs övre räcket, har sektioner skär ut för att placera krukor i. Köpa krukor först och har hål skär för att matcha. På insidan hörn, bygga upp ett tier hyllor. Med tegel och sten arbete, använda utanför hörnen för att installera en platta hylla till en annan sten för kontrast och ytterligare färg. För befintliga utomhus väggar, installera färdiga smidesjärn eller trä hyllor.

Kök och badrum

Idéer för byggdes anläggningen hyllor


Bygga hyllor i Fönstren i kök och badrum. Trä dem färgas eller färg för att matcha det trim arbetet i traditionell utrymmen samtidigt skära glas hyllor match modern och retro stil. Inte bara gör detta erbjuda en plats för direkt solljus växter och blommor, det kan vara en effektiv privat behandling med rätt storlek krukor. När du gör kakel i kök och badrum, klipp ut nischer för hyllor att placera låg ljus plantor i och mosaik krukor med samma kakel.

Andra inomhus områden

Idéer för byggdes anläggningen hyllor


Förvandla en befintlig inbyggd bokhylla till växt hyllor genom att lägga till växande ljus överst på varje nivå. Antingen kakel hyllorna för att förhindra vattenskador till trä eller placera krukor på Dekorativa tallrikar. Bygga corner hyllor i alla oanvända hörn av ditt hem och plats drapering arter, såsom spider växter, på nivåerna. Alla fönster som är tillräckligt djup kan ha glas eller trä plattor installerat till huset planters bara som kök och badrum. Bygga en hela fall av hyllor runt fönstret att Visa projektet gröna fingrar. Med denna idé för inbyggda i växt hyllor, kan du rotera växterna under dagen för att fånga några strålar från solen.