mynewspapers.net

Idéer för bröllop DuschförklädenOfta förbises och undervärderade, skydda förkläden kläder från spill, droppar och stänk medan du förbereder mat. Både män och kvinnor använder förkläden, så gästerna kan gärna presentera dem för bruden och brudgummen om båda är närvarande vid bröllop dusch. Förkläden göra perfekt bröllop dusch gynnar också. När gifting förkläden, är personalisering nyckeln till att skapa en gåva som är mer än bara en enkel, kök förkläde. Individanpassning kan inkludera namn, bröllop datum, roliga citat eller Smeknamn.

Förkläde spel

Förkläde-spelet är ett klassiskt bröllop dusch spel. Bruden bär ett förkläde med olika redskap fästs på fram- och baksidan. Hon går genom rummet där gästerna väntar. Efter ett par cirklar runt gästerna lämnar bruden rummet. Gästerna får papper och penna och bad att skriva ner redskap fästs förklädet. Pensionat eller gäster med mest rätt svar vinner ett pris.

Hans och hennes förkläden

Grillning ut eller matlagning en sen natt middag för två, är förkläden en funktionell gåva bruden och brudgummen kan njuta av. Om du vill anpassa gåvan, ha bröllop datum broderat på framsidan av varje förkläde. Överföra en bild av brudgummen på "hennes" förkläde med ett transferpapper. Överföra en bild av bruden på "hans" förkläde. Paketet förkläden med andra personliga kök bitar som ugn handskar, Grytlappar, hushållspapper och skålen kläder att spetsa gåva.

Förkläde gynnar

Bruden och brudgummen ger ut bröllop dusch gynnar till gäster i närvaro. Personliga förkläden är enkla att skapa med transferpapper. Skriva ut guest namn på överföring ark. Trimma runt varje namn och stryka på anvisningar följa namnet till förklädet. Vita förkläden fungerar bäst eftersom kanten av järn-på är osynlig på en vit bakgrund. Placera ett presentkort till en lokal restaurang, kök leverans butik eller livsmedelsbutik till slut förkläde favören.

Fyll förklädet

Husgeråd är oftast dyra. Många nyligen gift par väljer att bygga sina köksredskap inventering en bit i taget, att sprida ut kostnaden. Till fart längs samlingen redskapen, be gästerna att få ett köksredskap som en gåva till bruden och brudgummen. Placera redskap i de främre fickorna av förklädet. Om mer än ett par gäster förväntas i närvaro, komplimang andra dyrare köksmaskiner redskapet förklädet. Mer än en gäst kan chip i att köpa objekt som en top-of-the-line mixer, kaffebryggare och matberedare.