mynewspapers.net

Idéer för början kaka utsmyckning

Idéer för början kaka utsmyckning


Kaka utsmyckning är en konst, men med övning, det är något som många människor kan hantera. Men, när du precis har börjat, du behöver massor av praxis. Ta klasser eller helt enkelt prova ny teknik på egen hand. Var beredd på kaka utsmyckning genom att köpa lämplig utrustning och verktyg som kommer att göra processen enklare.

Verktyg

Innan du börjar på din kaka utsmyckning, kommer att du behöva köpa några grundläggande verktyg som kommer att göra processen enklare. Markera exempelvis en sprits och en mängd tips, såsom ett litet tips för att skriva, ett skal tips för gränser och ett stjärnigt tips för texturerat design. Andra användbara verktyg är en brödkavel för fondant, gel karamellfärg för döende glasyr och en offset spatel för glasyr kakor.

Frosting gränser

En av de mest grundläggande färdigheterna för en tårta dekoratör är att skapa en ram runt överkanten och foten av en tårta. Praxis att skapa gränsar med en sprits och en spets och rörledningar på ett papper plattan eller en bit av tidningen. Använda star spets och håll Sprits rakt upp över kakan, att skapa en gräns genom att klämma ut frosting, lyft bort påsen och att placera en annan stjärnan formen direkt intill den första en. Ett skal tips kan hjälpa dig att göra en kontinuerlig kant av rörledningar skal som är tjock i centrum och tunna på ändarna. Det kan vara svårt att skapa en enhetlig ram, så att denna teknik kräver övning.

Writing

De flesta kakor är inredda för ett speciellt tillfälle, så lär dig rör ett meddelande på en tårta. Passa din sprits med en liten spets som är avsett för att skriva och öva skriva på ett papper plattan. Även trycket på Sprits och pressa glasyr ut stadigt så att varje bokstav är samma tjocklek. När du är redo att skriva på tårtan, spåra meddelandet med en tandpetare först så att du är säker på att är din ännu.

Fondant

Sockerglasyr är ett material som används av mer avancerade cake inredare, men nybörjare kan använda det också. Hellre än att försöka att helt täcka en tårta med fondant, använda den som dekoration i stället. Välj färdiga, före färgade fondant och rulla ut till om 1/4-tums tjocklek. Använda en cookie cutter klippa fondant till former och placera dem ovanpå kakan. Fondant kommer att hålla fast glasyr.