mynewspapers.net

Idéer för att Visa mat på ett bord för ett bröllop

Idéer för att Visa mat på ett bord för ett bröllop


Ett bröllop mottagning har en mängd olika livsmedel. Det kan inkludera frukt, grönsaker, ost och kex, varma smårätter, huvudsakliga förrätter och dessert. Mat kan se överväldigande bara plopped ner på ett bord och kan bli oorganiserade när gästerna får sin mat. Kommer du att ordna maten i ett ögat tilltalande och organiserat sätt som avger elegans och smak.

Aptitretare

Aptitretare med frukter, bör grönsaker, ost och kex ordnas vackert på ett bord. Använda silver tallrik och arrangera dem på ett intressant sätt. Skär de frukter och grönsaker i olika former och kan ordna dem tillsammans med blommor eller grönska för en bättre look. Hålla frukt och grönsaker brickor separat. Ostarna kan ordnas i en rund form med variation av olika ostar utspridda på silverfat. Har kex i mitten av ostarna. Sprida dessa ut på ett uppenbart bord i receptionen så kan du avnjuta dessa friska och lätta snacks innan mottagningen börjar.

Varma förrätter

Heta aptitretare eller plockmat blir en stapelvara på bröllop. De jämför härligt med ljus frukt, grönsaker och ostar. Några av dessa heta aptitretare eller plockmat är mini cheeseburgare, svenska köttbullar, vårrullar, fyllda champinjoner och bacon förpackade pilgrimsmusslor. Dessa läckra läckerheter se attraktivt på upphöjda silver skivorna. Genom att använda sättsteg under duken, är skivorna av varma förrätter placerade på en framträdande utsiktspunkt.

Förrätter

Det elegantaste sättet att Visa förrätter är genom olika stationer. Beroende på vad du tjänar i receptionen, den särskilda stationer kan tydligt Visa maten och hur du uttryckligen vill det tjänade. Det kan finnas en kött carving station, en kyckling station, skaldjur station eller pasta station. En postera av smårätter allt från potatis till sallad kan också användas. Dekorera dessa stationer med hjälp av färger och teman för bröllopet genom rosetter, band eller hörnstenarna. Detta håller också receptionen organiserade som människor kan gå till stationerna de specifikt vilja istället för att vänta i kö.

Efterrätt

Kakan är en viktig del av mottagning, men så är andra desserter. Att ha en specifik dessertbordet separat från tårtan är förtjusande för gäster i alla åldrar. Detta är där kakor, pajer och andra sötsaker kan visas. Dekorera dessertbordet genom att Visa skålar och burkar av godis, som barnen kommer att älska. Gästerna kan ta hem kakor, godis och mycket mer genom att ha tallrikar och favören väskor i bröllopet tillgängliga färger på bordet. Den här tabellen bör vara färgglada och dekorativa med rosetter, band och en central del.