mynewspapers.net

Idéer för att Visa frukt spett för en Princess-tema födelsedagsfest

Idéer för att Visa frukt spett för en Princess-tema födelsedagsfest


Frukt spett är ett perfekt mellanmål för en princess-tema födelsedagsfest, eftersom de lägger till ett hälsosamt alternativ såväl som en dekorativ en part tabellen. Du kan visa din frukt spett platt på en bricka eller vertikalt i en tillbringare eller skål. Båda metoderna kommer att hålla din frukt från att bli klämda, och gör det lätt för dina gäster att välja ett spett. Innan du visar din frukt spett, strö dem med citronsaft att förhindra missfärgning av frukten och hålla den ser frisk.

Pumpor, stora och små

Visa din frukt spett i en frestande spray med hjälp av ett par av pumpor. Borra hål i en stor, basket-stora pumpor och infoga ändarna av frukt spett ska visas. Du kan ihåliga ut en liten, softball och medelstora pumpa och använda den för att hålla jordgubb eller vanilj yoghurt för doppning.

Princess tallrik

Köpa en princess-tema tallrik, eller gör din egen servering tallrik och högen spetten ovanpå. Om du gör din egen, kan du découpage baksidan av ett vanligt glas fat, så att utformningen för att Visa genom det klart glaset men inte röra frukten. Du kan köpa princess-tema skivorna på "big box" och parti butiker. Lägga till ett dopp eller två i skära kristall glas att få en touch av glitter till ditt bord.

Blomvas

Ordna din spett vertikalt i en kristall blomvas--denna vackra bukett är säkerligen kommer att dra alla till bordet. Följa temat "prinsessa" och lagt ut faux crystal plattor och tofflor att accent frukten och titta på spetten försvinna. Servera dipp eller tillbehör i mindre rätter till accent din display.