mynewspapers.net

Idéer för att täcka en elektrisk mätare på väggen av ditt hus

Idéer för att täcka en elektrisk mätare på väggen av ditt hus


Elmätare är nödvändiga fixturer i de flesta hem. Mätaren visar det elektriska företaget exakta mängden ström används av hemmet i en viss tidsram och visar när elektriciteten i hemmet är inte fungerar korrekt. Problemet är att dessa lådor är också ganska ointressant. Plain elektriska mätaren är vanligtvis täckt av en vit eller svart plastbit som inte passar med din heminredning idéer att täcka en elektrisk mätare hålla mätaren dolda, men ändå behålla det lättillgängligt.

Shadowboxes

Dölja den elektriska meter bort i en shadowbox placeras på väggen. De flesta hantverk-leverans butiker säljer lådor av denna typ, som har olika storlekar på hyllor och cubbyholes. Leta efter en som har minst ett hål eller hylla tillräckligt stor för elektriska mätaren. Bifoga shadowbox på väggen, med elektriska mätaren sticka genom en av hyllorna eller cubbyholes. Dekorera shadowbox med olika krimskrams och små dekorationer från runt huset. Om du vill rita ögat, sticka elektriska mätaren genom en av cubbies längst ner på rutan.

Göra det sticker

Förvandla elektriska mätaren till en samlingspunkt för rummet, medan du fortfarande håller det delvis dolda. Ta bort beläggningen från elektriska mätaren och köpa en dekorativ plastbit i samma storlek som mätaren omslaget. Glida i plast bit i locket av mätaren och placera den på väggen. Ny plast täcker oattraktiv mätarna inne, men det är fortfarande tillgänglig för det elektriska företaget.

Stoppa det undan

Dölj elektriska mätaren bakom en dekorativ pjäs som matchar stilen på rummet. Masker är en idé, eftersom det finns så många olika typer, färger och stilar. Helt enkelt fästa en bit bild tråd på väggen, direkt ovanför elektriska mätaren. Häng masken från bild tråd. Masken håller elektriska mätaren gömmas undan, utan att göra det svårt att lokalisera.

Göra din egen låda

Skapa en låda, med små bitar av trä, som är tillräckligt stor för att helt täcka elektriska mätaren. Beroende på hur händig är du, du kan även placera en slagdörr på framsidan som gör att du snabbt till mätaren. Fäst lådan direkt på väggen och använda den som en liten display hylla. När du placerar en vas, en trave böcker eller en fotoram på toppen, skulle ingen någonsin gissa det gömmer sig elektriska mätaren.