mynewspapers.net

Idéer för att skriva på Bridal Shower kakor

Idéer för att skriva på Bridal Shower kakor


Den brudkläder duschen är ett speciellt ögonblick i en kvinnas liv som hyllar hennes kommande bröllopet med nära vänner och familj. Brudkläder dusch kakan är vanligtvis en central del av sammankomsten. Uppmärksammas inte bara dess visuella utseende utan också meddelandet det meddelar den framtida bruden. Ägna en tanke åt att skriva på tårtan tidigt, och det kan bara leda till en kaka design idé.

Personlig

Använda ett meddelande som är specifika för bruden och brudgummen för att lägga en personlig touch. Skriva några fraser på varm önskemål slutar med "framtida fru (brudgummens efternamn)." En samverkande dekorativ design med namnen på bruden och brudgummen eller "Mr and Mrs (brudgummens efternamn)" tillsammans med bröllop datum är en fin hyllning till paret. Anpassa kakan ytterligare med ord som innehar särskilda betydelse att paret (där de först träffades, var deras första dagen, Smeknamn för varandra och deras låt).

Humoristisk

Ett mindre formella meddelande kan användas för mer lättsam brudar med humor. Använda en kvick fras som avser särskilt till bruden eller till äktenskap i allmänhet. "Grattis på ta steget," till exempel "sökningen är över," "vår sweet (brudens namn) är slutligen att få gifta," "Här är att chefen" eller "Allt bäst till våra bridezilla."

Sentimental

Använd ord som kommunicerar en innerlig budskap av väl önskar delas av alla i rummet. "Önskar dig en livstid av lycka," till exempel "Massor av kärlek till ditt nya liv tillsammans," "Lycka till ett vackert par" eller "Önskar du en lång, lyckligt äktenskap." Använda en sentimental fras i samband med en tårta dekorerad med bilder. En som visar bruden som en liten flicka bredvid hennes engagemang bild kan läsa, "en liten flickas dröm."

Popkultur

När de söker en mer poetisk sätt att uttrycka kärlek, forskning berömda ord från poeter, låtskrivare och filmer. "Där det finns kärlek, det är livet" är ett passande citat från indisk aktivist Gandhi. För brudar som gillar poesi, ta del av en linje från Robert Browning att, "bäst är ändå att vara." Populära romantiska sånger erbjuder passande ord, såsom "Äntligen, min kärlek har kommit" från "På sista" av Etta James. Minnesvärda rader finns också i många romantiska filmer. "Kärlek som är faktiskt är runt", från "Älskar faktiskt" avser kärleken mellan paret och kärlek och stöd till dem från partiet deltagare.

Tema-baserade

Om partiet har ett tema, använda lite kreativitet och ordlek för att knyta handstilen i temat mitt i ett budskap om kärlek, lycka eller äktenskap. Ett Vegas tema kan påstå, "till vår tjej, som är tur i kärlek." Partiet har ibland inget övergripande tema, men kakan gör klart. En land-älskande bruden kan ha en tårta dekorerad med hästar i en betesmark tillsammans med orden "Happy trails (brudens namn) och (brudgummens namn)," medan en choklad-älskande bruden kan presenteras med en tårta som ser ut som en choklad bar anger, "hur söt den är! Grattis, (brudens namn)."