mynewspapers.net

Idéer för att ordna en Teen födelsedagsfest med Disco tema

Idéer för att ordna en Teen födelsedagsfest med Disco tema


Skapa en disco temafest för din tonåring behöver inte vara svårt. Allt du behöver är några enkla dekorationer, bra musik och 1970-talet klädsel att slutföra temat. Med kan lite försiktig planera din tonåring och några vänner, boogie natten bort på en födelsedag bash de inte snart glömma.

Inbjudningar

När du väljer datum och tid för din disco temafest, skicka ut inbjudningar. Antingen gå till din lokala part leverans butik eller Beställ dina inbjudningar från en online part leverans butik. Inbjudningar för att se ut som en discokula, färgglada bjuder med geometriska former eller sådana med retro blommor fungerar bra med disco tema. Förutom notering relevant part detaljer på inbjudningar, berätta för dina gäster att bära deras bästa 70-klädsel. Tänk på att de flesta människor kommer att behöva hitta en outfit att bära, så posta inbjudningarna minst tre veckor i förväg.

Dekorationer

Dekorationer upp för varje part som tema, men en discokula är ett måste för en disco-tema födelsedagsfest, har. Köpa en discokula kit. Kit kommer med en discokula och spotlights i tak. Skapa en dans området. Hänga discokula från taket, i centrum av dans området. Sedan hänga spotlights runt ytterkanten på dansgolvet och peka dem mot disco bollen. Vill du dans området att likna en äkta 70-klubb, få en dimma maskin och strobe lampor också. Förutom dans området måste platsen också en sittgrupp. Även om detta kan göras i samma rum, ger med ett angränsande rum gästerna mer utrymme. Hålla sittplatser enkelt. Ställ in delar av bean bag stolar runt låg överdimensionerade soffbord. Ställa in lavalampor och fishbowls fylld med part gåvor på kaffe borden. Hålla partiet gynnar enkelt; använda artiklar som glöd armband och halsband, discokula nyckelband, retro tillfälliga tatueringar och undertecknar halsband. Linje väggarna med svart-ljus affischer och ljus i rummet med UV-ljus.

Mat och dryck

Hålla maten enkelt. Anges deli brickor, bröd och kryddor så att gästerna kan göra sina egna smörgåsar. Ostfondue är en enkel mat att servera som fastnar med 70-temat. Om du inte vill bli störd av mat, beställa pizza. Pizza har varit en tonåring parti favorit för många årtionden, inklusive 70. För drycker, servera saft i ljuset upp koppar.