mynewspapers.net

Idéer för att klä upp för en undervattens Disco

Idéer för att klä upp för en undervattens Disco


En skimrande undervattens tema fungerar bra för en disco fest, och det finns gott om alternativ att välja mellan när du skapar en kostym. Gnistrande sjöjungfru eller tropiska fiskar dräkter ser fantastisk i disco lampor, medan dressing som Neptunus gör yous kung på dansgolvet. Om du är ingen disco diva, klä som disco dykare i stället och gömma sig bakom en scuba mask.

Sjöjungfru

En sexig, glittrande sjöjungfru dräkt är perfekt för en disco; se bara till att du kan gå och, viktigare, dansa i den. Göra eller köpa en lång fishtail kjol i skimrande tyg; ett med paljetter material skulle vara perfekt. Bära en metallisk bikini top eller korsett. Hålla sig stora skal till ett pannband eller tiara och spraya dem silver. Lägg till massor av guld och silver smycken. Använda en grön fjäderboa som ser ut som tång. Lämna långt hår hängande löst, eller överväga bär en lång peruk.

Kung Neptun

En King Neptune kostym är enkelt att skapa och är ett bra utseende för dansgolvet. Om du är en man som är säker i sin beach kropp, gå nakna överkropp. Annars bär en vanlig vit tunika eller oversized vit T-shirt. Drapera en lång längd av skimrande silver eller guld material runt omkring dig, toga-stil. Göra en enkel crown från konstruktion papper och spraya den silver eller guld. Göra en treudd genom limning en bit kartong till en lång pinne eller trädgård pole och spraya det med metalliclack. För en pricken, låna eller köpa en lång vit peruk och skägg.

Tropiska fiskar

En skimrande, metallisk klänning skulle vara lämpliga för denna dräkt--hålla det åtsittande att skapa en elegant look. Orange och vitt skapar en "Hitta Nemo" stil. Lägga till metalliskt face paint i matchande färger och eventuellt en samordnande peruk. Lägga till vissa fisk-formade örhängen och ett halsband; gör din egen från lufttorka modelleran och spraya dem med metalliclack.

Scuba Diver

Använda objekt från din garderob eller låna från vänner som dyker. En våtdräkt kanske för varmt att bära för ett disco. Överväga bär Hawaiian shorts och en T-shirt under en flytväst i stället. En scuba mask är viktigt, men en tank är valfritt. Det kan vara tungt att bära för en helkväll. Likaså simfötter kan vara kul att börja men kommer förmodligen kramp din disco-dans stil.

Maneter

Bära en glittrig silver outfit, leggings och en korsett. Använd en tydlig paraply som kroppen av maneter och tejp eller lim silver band eller skimrande plast streamers till nederkanten av paraply att hänga ner som tentakler. Håll den öppna paraplyet över huvudet och swish tentakler runt som du dans. Du kan ta upp några rum på dansgolvet, men du ska vara redo när de spelar "It's Raining män!"