mynewspapers.net

Idéer för att installera en Corner fåfänga

Idéer för att installera en Corner fåfänga


En hörnet fåfänga är perfekt för badrum som är mindre i storlek. Med ett hörn är fåfänga, den formgivare eller builder ett sätt för ägaren att installera en vanity utan att ta upp mycket utrymme i badrummet, vilket i sin tur gör badrummet ser större. Överväga några idéer för att installera en corner fåfänga i ditt badrum.

Piedestal

För en modern känsla överväga köper en hörnet fåfänga som är utformad som en piedestal, som är den perfekta vägen att ta om skåp är inblandade, som fåfänga lyfts bort från golvet och visar utrymmet under skåpen. Det faktum att ordet visas under skåpen skapar en illusion som mer utrymme är i badrummet. Förutom att skapa mer utrymme, den fåfänga ben är formade med kurvor för en traditionell, viktoriansk utseende, eller de är mjuka och runda för att skapa en modern känsla.

Kabinett Base

En handfat med skåp bas är mer av en traditionell stil fåfänga än en piedestal. När köpa eller bygga skåp för denna fåfänga, Tänk på att skåpet basen gör badrummet verka mindre eftersom det vidrör golvet. För att göra badrummet verkar mer öppen, installera en fåfänga som är ljus i färg. vita och ljusa färger gör utrymmet ser större än vad det faktiskt är.

Separat spegel och handfat

Eftersom en hörnet fåfänga är oftast mindre i storlek, ger installera Fåfängan som separata delar en illusion av en större fåfänga. Istället för att installera Fåfängan som ett stycke, köpa två separata delar och installera spegeln och sjunka separat. Om du installerar en fåfänga som har skåp utrymme, installera tre olika bitar för en fåfänga som har en extra avlånga bild.

Inga skåp utrymme

Om en linneskåpet är inne i badrummet, utnyttja utrymmet i garderoben istället för att använda skåp utrymme. Med detta i åtanke, installera en fåfänga utan skåp fäst vid den. Badrum fåfänga fungerar i huvudsak som en liten mot rymden med ett handfat och spegel knutna till toppen.