mynewspapers.net

Idéer för att göra en Disney's Cars tårta

Idéer för att göra en Disney's Cars tårta


Även om Disney och Pixar's "bilar" äger rum mestadels i en plats, antyder ett antal teman för en födelsedagstårta sig när du tittar på. Överväg att lägga till co-stjärnor som Doc Hudson, bärgningsbil Mater, Sally och Ramone. Den födelsedag personen kanske har favoriter som du bör överväga. Om han rippning upp asfalt och få kastat i fängelse eller riva upp en sentimental bit av ditt hjärta, Blixten McQueen säkert förtjänar en plats på någon "Bilar" födelsedagstårta.

Radiator Springs

Staden Radiator Springs är där nästan all action i "Bilar" äger rum, och det finns flera delar tiggeri att vara skapad från kaka, fondant och marsipan. I filmen sliter huvudpersonen Lightning McQueen upp gatan på väg in till stan med sin däck. Gör en choklad ark tårta, sedan hantverk huvudsakligen gatan, Lightning, och sheriffen av sockerglasyr eller marsipan--både mögel som modellera och kan färgas med gel mat färg. Göra de slet upp bitarna av vägen stava ut orden "Happy Birthday!" Lägg till födelsedag pojkens namn, om du vill. Luigis servicestation Casa Della Tires, är en annan minnesvärd delen av staden. Återskapa Luigis berömda lutande torn av däck av mörk choklad munkar så att kakan är helt ätliga. Luigi, hans vän Guido och någon annan du vill placera på tårtan kan vara skapad av sockerglasyr eller marsipan.

Route 66

En bra bit av Route 66 nostalgi utgör grunden för hjärtat av "Bilar." Skapa en ark tårta med en av dina favorit delar av Route 66 med Blixten McQueen och några av hans co-stars från filmen racing längs den, ser glad. Se till att inkludera lämpliga skyltar. Om födelsedag flickan tog en tur längs Route 66, försöka gräva upp bilder från resan och kanske återskapa en scen från där. Enligt "Bilar" regissören John Lasseter ansågs filmen förbluffande realistiska i sin tid, så mycket att animatörer var tvungen att dra sig tillbaka från fotorealism för att se till att filmen fortfarande såg animerade. Dra nytta av denna aspekt av animation processen och sudda ut gränsen lite mer mellan animation och födelsedag barnets verklighet.

Blixten McQueen

Wilton, tillverkare av mycket kaka-göra och dekorera tillbehör, har producerat en Disney-licensierade Blixten McQueen tårta pan, utformad som stjärnan i "Bilar." Kontrollera din favorit lokala tårta levererar butiken för att se om de har eller kan beställa denna pan för dig. Stora nationella återförsäljare som Michaels och Hobby Lobby bära Wilton produkter, och du kan även beställa online från Amazon eller från Wilton egen hemsida. Helt enkelt dekorera tårtan att se ut som blixten McQueen, eller införliva denna kaka till en större design. Du kan också prova på att snida en kaka och dekorera den för att se ut Lightning McQueen utan särskilda pannan, men tänk på att du förmodligen kommer att behöva prova mer än en gång om du inte har snidade tårta innan.

NASCAR-lopp

Ingen kan glömma den stora NASCAR racen i slutet av "Bilar." Återskapa den bankas ovala banan och några av åtgärder på kakan med en ark tårta, fondant, mandelmassa och glasyr. Om datorn spelar DVD-skivor, göra en skärmdump och skriva ut ett foto av en favorit scen från filmen för att återskapa i tårtan. Så, du har inte att lämna din DVD pausats på din TV under en lång tid medan du arbetar på tårtan. Överväga att återskapa uppsjö av aktivitet som blixten McQueen går in för ett depåstopp, särskilt om födelsedagsbarnet är verkligen inte bara i bilar, men också i mekaniken i hur saker fungerar. Kom ihåg att silver kaka utsmyckning nonpareils ser väldigt mycket som liten, ätbara kullager.