mynewspapers.net

Idéer för att göra en cirkus-tema rum för ett litet barn

Idéer för att göra en cirkus-tema rum för ett litet barn


Ger ett barns rum en cirkustema kan inte bara hjälpa föräldrar besluta om en utsmyckning idé för rummet, det kan också stimulera den barns växande sinne med ljusa färger och tillbehör som uppmuntrar till lek. Cirkus är en plats för höga ljud, klara färger och konstant stimulering, bör ditt barns cirkus-tema rum balansera stimulerande och lugnande egenskaper, som kan göra NAP-tid enklare och kommer att hålla cirkustema från skenbar "over the top."

Cirkus tält väggfärg

Idéer för att göra en cirkus-tema rum för ett litet barn


Måla väggarna för att framkalla ett cirkustält. Den klassiska cirkustält utseendet består av breda, alternerande ränder i starka färger som rött, blått och gult. Du kanske vill tona ner med hjälp av en fylligare färgkombination, som elfenben och blek salvia grön eller vit och robin's - ägg blå. Visa ränderna konvergerande i centrum av taket att skapa en sann cirkustält effekt. För en vintage circus titt, tillämpa en antiquing färg behandling till väggarna. (Testa behandling först för att se till att du gillar titta.)

Cirkus väggmålning

Pryder en vägg i den barns rum med en cirkus-tema väggmålning med djur, figurer, färger eller alfabetet att fånga hennes uppmärksamhet. Du kan till exempel måla alfabetet på ett klassiskt "circus" teckensnitt längs den övre kanten av rummet. Muralmålningen kunde skildra en cirkus scen med clowner, vänliga lejon, tigrar och elefanter, en kvinna som balanserar på baksidan av en fancy häst, och, naturligtvis, en cirkusdirektör. Överväga att anlita en professionell skådespelare om du inte är konstnärligt benägna, eller köper en tapet väggmålning.

Primära färger

Dekorera rummets möbler med ljusa färger på cirkusen. Använda lågt VOC färg och luft ut nymålade bitar utomhus eller i garaget innan du lägger dem i ditt barns rum inte orsakar skada till ditt barn. Ljusa bitar som en solig gul spjälsäng eller en limegrön tabell för färga göra utmärkt accenter utan att göra rummet så färggranna att det kan störa NAP-tid.

Cirkus tillbehör

Idéer för att göra en cirkus-tema rum för ett litet barn


Strö circusy tillbehör i hela den barns rum att förstärka cirkustema. Du kan till exempel Visa en inramad vintage circus affisch reproduktion eller ett stort fotografi av ballonger. En clown lampa kan ge ljus för läsning innan läggdags.