mynewspapers.net

Idéer för att göra eleganta hemlagad gratulationskort

Idéer för att göra eleganta hemlagad gratulationskort


Skapa anpassade hemlagad gratulationskort kan vara utmanande och tidskrävande, men också givande och minnesvärd. De kan också vara roligt för att skapa som du kan anpassa var och en till person du planerar på att ge dem till. Lägga till eleganta element till din hemmagjorda kort kommer att lägga till flair och ge dina kort en professionell snygga touch.

Stämpling

Du kan köpa en mängd olika stämplar på din lokala hantverk butik eller från en online hantverk eller scrapbooking hemsida. Färg samordna dina stämpel ink färger och sticka med en färgpalett, eller helt enkelt köpa svart att hålla det enkelt, modernt och elegant. Köpa bladverk stämplar och enkelt virvlar att dekorera texten inom ditt gratulationskort och runt innerkanten. Du kan också köpa enskilda brev frimärken eller alfabetet anger att grundligt dekorera ditt kort med anpassade stämplade bokstäver och text.

Anpassa dem

Lägg till några individanpassning genom köp eleganta stenciler eller skapa din egen, fylla dem med alternerande färger av färg eller maker. Använda fancy eller kursiv bokstäver att stencilens namn och annan anpassad information du vill ha inne i kortet. Köpa enskilda klistermärke anger att lägga till en mer anpassad känna till var och en av dina kort. Du kan lägga till dessa klistermärken i bakgrunden av ditt kort eller i hela texten att krydda upp det lite.

Sista handen

Köp craft stansar i olika former som hjärtan eller stjärnor för extra textur i ditt gratulationskort. När du är klar dekorera insidan av ditt gratulationskort och färdigställa informationen inom dem, stansa ut vissa anpassade formade hål i hela kortet och dess hölje. Du kan lägga hjärtat slag till varje hörn av kuvertet och knyta några band genom var och en i bågar. Du kan schablon eller stämpla upp i ditt gratulationskort kuvert med mottagarens namn eller en annan välkomnande hälsning.