mynewspapers.net

Idéer för att fylla åtta bokhyllor

Idéer för att fylla åtta bokhyllor


Om du letar efter sätt att inreda ett hemmakontor eller bibliotek, är bokhyllor ett utmärkt val. Du kan köpa åtta eller något antal, bokhyllor som varierar i pris från ganska billig till high-end handgjorda bokhyllor som kostar mycket mer. Bokhyllor är antingen inbyggda i en väggar i ett rum som permanent fixturer eller som fristående delar av möbler. Du kan också välja för att göra dina egna bokhyllor.

Ordna böcker ämnesvis

Bokhyllor är, inte överraskande, ett bra sätt att förvara böcker som du har samlat in under en livstid eller när du vill skapa ett hem referensbibliotek för dig själv eller din familj. För enkel åtkomst, överväga att ordna dina böcker efter ämne. Till exempel placera barnböcker på en hylla, referenskällor på en annan, skönlitteratur på en annan och så vidare. Om du har tillräckligt många böcker, kan du skapa en liten index kortkatalog att placera bredvid hyllorna.

Grader, diplom och utmärkelser

En annan användning för bokhyllor är som en plats att Visa grader, examensbevis, företagslicenser eller andra ackreditering. Likaså kan en bokhylla vara den perfekta platsen att visa en eller flera utmärkelser. Till exempel, om du har lite utrymme kvar i slutet av en hylla fylld med böcker, kan denna plats vara en idealisk plats att placera en sport trophy eller Man utmärkelsen Årets.

Krimskrams och konstverk

Krimskrams och konstverk kan hjälpa dig att fylla upp bokhyllan åtta om du inte har tillräckligt många böcker för varje hylla eller om du vill lägga till en dekorativ känsla i bokhyllan. Om du placerar en liten skulptur som du köpt från en konstnär när du reser utomlands, en-av-en-slag mästerverk din 6-åring gjorde är dig i keramik klass, Visa upp en speciell konstverk på din bokhylla ett sätt att uttrycka din personlighet.

Visning av fotografier

Andra objekt som kan visas på bokhyllan är inramade Fotografier. Du kan även hitta ramar som estetiskt kompletterar din bokhylla, från ramar som ser ut som bokomslag till olika typer av trä ramar.

Musik och filmer

Bokhyllor kan användas för att ordna och spara CD eller DVD-skivor, speciellt om du äger en stor samling av musik och/eller filmer. Alternativt, om du är en samlare av gammaldags vinyl album och poster, du kan använda en del av din hyllor för att lagra dem. Se bara till att hyllorna är aldrig i direkt solljus, eftersom det kan överhettas och skada vinylskivor.