mynewspapers.net

Idéer för att fira en 21: a födelsedag

Idéer för att fira en 21: a födelsedag


En 21: a födelsedag är en milstolpe för någon i USA, som det står för ett kommande ålder samt förmågan att dricka lagligt. Många unga vuxna gillar att fira denna födelsedag i stort sätt, och det finns olika sätt att göra just detta.

Bar krypa

En av de roligaste sätten att fira en 21: a födelsedag med vänner och familj är att planera en bar krypa. Detta är en eftermiddag och kväll med barrundor, där en grupp går tillsammans (ofta i matchande T-shirts) och beställer en drink i flera olika barer. Var noga med att ha antingen en utsedd förare eller en part buss så att alla får från en bar till nästa, och sedan hem igen, säker och sund.

Restaurang

För någon som föredrar en mer lågmäld 21 födelsedagsfirande, anser att en favoritrestaurang och beställa speciella drinkar. Lokala plats för födelsedagsbarnet har hoppats att prova, eller kanske hitta ett lokalt mikrobryggeri. Om öl inte är hans sak, försök hitta en bra italiensk restaurang som är specialiserad i utsökta viner. Detta är en sofistikerad men ändå kul syn på en 21: a födelsedag.

Vinprovning

För en unik och elegant 21: a födelsedag fest, överväga att ta födelsedag flickan till flera lokala vingårdar för vinprovningar. Detta är ett sätt att införa en nyligen juridisk kvinna till en värld av fina viner och vinprovningar. För att göra evenemanget allt mer elegant--- och säker---överväga att ta en limousine till de olika vingårdarna så alla kan verkligen njuta av firandet av dagen.

Vegas resa

För de mer äventyrslystna 21 år gammal, överväga planerar en resa till Sin City---Las Vegas, Nevada. Detta är ett 21-åringens lekplats, komplett med alla de saker som ingen kan göra fram till 21 rullar runt---hasardspel, dricka och natt visar. Denna weekendresa kommer garanterat att bli en födelsedagsfirande som han aldrig kommer att glömma--- och en som perfekt markerar milstolpen vrida 21.