mynewspapers.net

Idéer för att dekorera vinglas för en födelsedagsfest

Idéer för att dekorera vinglas för en födelsedagsfest


Oavsett om du planerar en casual födelsedag sammankomst eller en sofistikerad middagsbjudning, ger inredda vinglas en festlig touch till tillfälle. Dekorera alla glasen eller göra en särskild bara för födelsedag celebrant. Skicka hem med varje gäst vinglas som ett memento för tillfället och röster.

Etsat glas

Använd ett glas etsning kit, finns i hobbybutiker, för att pryda glasögon i ett tema-lämpligt motiv. Kit kommer med stenciler eller kan du köpa stenciler som bättre passar tillfället. Överväga ballonger, monogram eller födelsedag hälsningar inklusive namnet på celebranten. Etsat glas ger en sofistikerad inredning som är lämplig för exklusiva parterna samt mer avslappnade firandet. Du kan etch på basen av glaset eller på den övre delen av vinglas som önskas.

Målade glas

Glas färg bakas brukar på glasögon så det inte chip eller blekna. Specialglas färger säljs mest hantverksbutiker. Genomskinliga färger har ett utseende som påminner om glasmålningar. Ogenomskinliga färger tillåter inte något ljus passera och används bäst för små mönster på glas eller på basen av glas vin. Välj en grundläggande design för alla glasen och en mer utsmyckade design för födelsedag celebrant att hjälpa henne stå isär på sin speciella dag.

Charm och utsmyckningar

Vin charm tjäna ett dubbelt syfte. De hjälper identifiera vem drycken tillhör och du kan dekorera glas vin i en icke-permanent sätt. Använda köpt charm eller gör din egen med pärlor, berlocker och tråd. Charm fäst runt stammen av glas vin. Som ett alternativ till charm, Linda ett band runt stammen av varje glas. Sticka en miniatyr födelsedag nuvarande båge till basen på glaset nära stammen. Inkludera en liten papper tagg med gästens namn till slut för dekoration.