mynewspapers.net

Idéer för att dekorera flickans födelsedagstårta

Idéer för att dekorera flickans födelsedagstårta


Inte två tjejer som är lika, men det kan finnas vissa gemensamma nämnare när det kommer till kakor födelsedag. Om temat är en favorit rockstjärna, -fashion doll eller TV-show, har nästan alla flickor en som tema i åtanke när det gäller att dekorera sina egna födelsedagstårtor. I vissa fall kan hoppas dessa flickor att bygga hela partiet--inte bara födelsedagstårtan--kring detta tema. Inredda i ett bageri eller av någon i hemmet, kommer att att skapa tårtan i hennes drömmar gå en lång väg mot att göra hennes födelsedag lyckligt.

Princess tårta

Massor av små flickor dröm om att bli en vacker prinsessa; Bejeweled med en tiara och bedecked i spets och glitter. Dekorera födelsedagstårtan genom att skapa en princess tårta. Baka en dubbel eller trippel lager tårta och trimma lagren i form av en inverterad kon. Köpa en docka kropp (eller åtminstone huvudet och bålen) på ett hantverk leverans eller bageri leverans butik. Klä dockan i en rosa eller silver glittrig topp och sätt in henne i kakan. Frost lager med rosa glasyr och dekorera med gnistrande godis.

Rock Star tårta

Om din födelsedag flicka drömmer om att vara en klippa stjärna, skapa en tårta i form av en gitarr. Du kommer att behöva baka två runda lager kakor och en fyrkantig layer cake. Passa de två rundorna ihop början till slut och trimma för att skapa formen på en gitarr. Strimlat fyrkantig kaka att bilda gitarr halsen. Frost med vilken färg vill du ha. Skapa strängar med bitar av svart lakrits. Dekorera tårtan med dekorationer tema för en av hennes favorit musik idoler. Kolla part leverans butiker för dessa dekorationer, som de flesta butiker har flera populära alternativ. Om du inte hittar dem du behöver, klippa bilder från tidningar och decoupage på hård kartong med Mod Podge. När Mod Podge torkar, får kartong cutouts infogas i toppen av tårtan som dekorationer.

Mode Diva tårta

Om din födelsedag flicka alltid klänningar i den senaste stilar och vet alla trendiga sminktips, överväga att dekorera en tårta som är helt i samklang med hennes mode skicklighet. En tårta dekorerad som en designer handväskan kommer spänningen några mode diva och är säker på att bli en hit på sin födelsedag. Kolla in kaka utsmyckning webbplatser som CakeCentral.com (eller se länken i hänvisningarna nedan) steg för steg-instruktioner om hur att göra och dekorera dessa vackra kakor hemma.