mynewspapers.net

Idéer för att dekorera en utomhus spaljé

Idéer för att dekorera en utomhus spaljé


En spaljé är ett effektivt sätt för att lägga stil till ett landskap. Denna utomhus trädgård struktur kan vara lika framgångsrika i att omvandla en tråkig eller kala delen av gården till något betydligt vackrare. Inredningsidéer för spaljéer är bästa insåg genom att sätta tid och ansträngning i förberedelse. Ett bra råd är att göra en ritning av vad du vill spaljé till slut se ut innan du börjar själva dekorera processen.

Bambu spaljé

Bambu kan användas inte bara för dekorativa bygga en spaljé; bambu stolpar finns i längder från 4 till 12 fot och är speciellt lämplig för geografiska regioner som kräver en högre grad av hållbarhet. Du kan skapa en bambu spaljé själv genom att arrangera polerna i en på tvären design som hålls samman av koppartråd matas genom hål borrade i bambu.

Trädgård verktygshållare

Diagonal stavarna som skapar ett diamant-formade hål i ett galler presentera den idealiska platsen för att hålla gården och trädgårdsredskap du använder mest. Böjda handtag passar in i hålen mellan lamellerna; andra verktyg kan hängas från garn bundna mellan utrymmen. Denna idé skapar ett dekorativa galler som också är ganska funktionella.

Fylla i en kala väggen

Placera en spaljé mot nakna väggen erbjuder ett kreativt sätt att omvandla det tomma avsnittet i ditt landskap färgschema. En spaljé placeras mot väggen kan användas för att ge vertikalt djup till en del av gården för närvarande ockuperas av låga plantor. Dekorera spaljé med klättring vinrankor för att ge det en naturlig överklagande. Estetisk njutning kan skapas genom att välja en spaljé med en dekorativ topp med en design i form av en sun, blomma eller hjärtat.

Spaljé väggdekorationer

Dekorera med en spaljé kan resultera i en optisk effekt som skapar en illusion. Istället väljer en faktiska overheadkostnaden spaljé, köpa en 2D spaljé av tråd eller smide. Trots existerande endast i två dimensioner höjd och bredd, skapar denna typ av konstnärlig spaljé illusionen av djup med hjälp av tvingat perspektiv. Denna mindre spaljé kan bifogas en yttervägg och sedan ges en twist genom att måla växter på den eller förbättra 3D-effekten med faktiska växterna.

Spaljé Gate

En spaljé kan integreras i ditt landskap som en mycket dekorativ gate. Bygga en enkel spaljé direkt bakom porten i din trädgård. Högst upp kan odlas ett grönskande tak av röda rosor. Kontrast färgen på rosorna och färgen på spaljé med blommor växer ner sidorna. Lägg till lite mer stil i en spaljé grind med dekorativa utsmyckningar som intrikat ristade mönster på toppen av inre av inlägg.